20.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πρεσβευτής του νέου Mi 11 ορίστηκε ο ίδιος ο Lei Jun με την επόμενη παρτίδα να πουλιέται στις 5 του μήνα!

Οι κινεζικές μάρκες smartphone είναι γνωστό ότι επιλέγουν διασημότητες στον κλάδο της ψυχαγωγίας ή του αθλητισμού ως πρεσβευτές τους. Η Xiaomi είναι μία από αυτές τις μάρκες, αλλά αποφάσισε να αναζητήσει αλλού το νέο πρεσβευτή της για την τελευταία της ναυαρχίδα.

Νέες εικόνες που δημοσιεύτηκαν στο Weibo αποκάλυψαν ότι η Xiaomi αποφάσισε να επιλέξει τον CEO της, Lei Jun, ως νέο πρεσβευτή της μάρκας για το νέο της τηλέφωνο, το Mi 11. Ο ίδιος ο Διευθύνων Σύμβουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Weibo του που δείχνει ότι ποζάρει με το τηλέφωνο .

Η λεζάντα από τη φωτογραφία αποκαλύπτει ότι η απόφαση του τμήματος μάρκετινγκ να τον χρησιμοποιήσει ως νέο πρεσβευτή μάρκας είναι αποτέλεσμα των αιτημάτων των θαυμαστών. Πρόσθεσε ότι οι πινακίδες της νέας διαφημιστικής εικόνας θα τοποθετηθούν στον τερματικό σταθμό Τ3 του Διεθνούς Αεροδρομίου του Πεκίνου.

Ο Lei Jun είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς CEO στην κινεζική βιομηχανία τεχνολογίας και λατρεύεται από τους οπαδούς της μάρκας. Αυτό δείνχιε ότι η Xiaomi δεν έχει πάρει κακή απόφαση χρησιμοποιώντας τον για να πίσει κάποιον ν’ αγοράσει το νέο τηλέφωνο. Το Mi 11 έχει ακόμη και μια ειδική έκδοση που έχει ένα μοναδικό φινίρισμα και την υπογραφή του Διευθύνοντος Συμβούλου είναι χαραγμένη σε αυτό, αλλά όλο περιέργως δεν είναι αυτή η έκδοση που κρατά ο Lei Jun στις προωθητικές εικόνες.

Σε άλλες ειδήσεις, η Xiaomi ανακοίνωσε ότι η επόμενη ημερομηνία πώλησης για το Mi 11 είναι στις 5 Ιανουαρίου στις 10 π.μ. Το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις λιανικής – μια «Eco / Green Edition» χωρίς φορτιστή και καλώδιο δεδομένων και ένα σετ Έκδοση που περιλαμβάνει φορτιστή Gan 55W και καλώδιο .

Η πρώτη πώληση πραγματοποιήθηκε την 1η Ιανουαρίου και η Xiaomi ανακοίνωσε ότι κατέγραψε πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια in στα συνολικά έσοδα από πωλήσεις που ανέρχονται περίπου σε 350.000 μονάδες. Πάντως, για να γίνεται κουβέντα, μόνο το 6% των πωλήσεων ήταν η έκδοση χωρίς τον φορτιστή. Μάλλον οι οπαδοί της Xiaomi δεν συμμερίζονται τις οικολογικές ανησυχίες της εταιρείες και θέλουν να έχουν φορτιστή με τον κινητό τους!

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο