15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Tromsmart παρουσιάζει τρία νέα προϊόντα για την Γιορτή Εκπτώσεων 2021 του AliExpress

Το 2020 μόλις τελείωσε. Εσείς τι καταφέρατε την προηγούμενη χρονιά; Ποιες είναι οι προσδοκίες σας για το έτος 2021; Θέλετε να καταφέρετε να ασκείστε περισσότερο; Ή θέλετε να κάνετε κάποιο ταξίδι; Αν το επιτρέψει ο Κορονοϊός βέβαια! Με την ευκαιρία της νέας χρονιάς, θα θέλαμε να σας προτείνουμε κάποια νέα ενδιαφέροντα προϊόντα, για να σας συντροφεύουν στις νέες σας εξορμήσεις.

No. 1 Tromsmart Apollo Q10 ακουστικά κεφαλής με Ενεργή Ακύρωση Θορύβου (ANC)

Τα νέα ακουστικά κεφαλής Apollo Q10 είναι εξοπλισμένα με υβριδική τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου και μπορούν να μειώσουν τον θόρυβο του περιβάλλοντος μέχρι 35dB θόρυβο υψηλών ή χαμηλών συχνοτήτων. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας που διαθέτουν αυτά τα ακουστικά, τους δίνει αυτονομία που αγγίζει τις 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση! Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε για 100 μέρες με μία μόνο φόρτιση, αν ακούμε μουσική για μία ώρα την ημέρα. Τα περισσότερα ακουστικά της κατηγορίας τους μπορούν να παίξουν μόνο μέχρι 20 ως 40 ώρες στην κάθε φόρτιση. Για να είναι πρακτικά στη λειτουργία τους, τα Apollo Q10 διαθέτουν κουμπιά αφής για τον χειρισμό τους. Έτσι δεν χρειάζεται να τα βγάλουμε για να αλλάξουμε τραγούδι ή για να ρυθμίσουμε την ένταση. Ακόμα υποστηρίζουν ρυθμίσεις μέσω εφαρμογής στο κινητό. Μέσω της εφαρμογής μπορούμε να ρυθμίσουμε την ισοστάθμιση (Equalizer) του ήχου ανάλογα με το είδος της μουσικής που ακούμε. Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι ότι αυτά τα ακουστικά μπορούμε σήμερα να τα αποκτήσουμε στην απίστευτη τιμή των 46,99 $. Προσοχή! Αυτή η τιμή ισχύει μόνο κατά την διάρκεια της γιορτής εκπτώσεων του AliExpress, από τις 25 ως τις 27 Ιανουαρίου 2021. Τα Apollo Q10 κοστίζουν το 1/10 της τιμής των AirPods Max της Apple! Αν λοιπόν το κριτήριό σας για την επιλογή προϊόντων δεν είναι η φίρμα αλλά η ποιότητα, τότε τα ακουστικά αυτά είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή για εσάς!

No. 2 Tromsmart Force 2 αδιάβροχο Bluetooth ηχείο με πιστοποίηση IPX7

Το ηχείο Force 2 είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή QCC3021 της Qualcomm. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μας προσφέρει ισορροπημένο και καταπληκτικό ήχο. Η λειτουργία broadcast που διαθέτει, μας επιτρέπει να συνδέσουμε μεταξύ τους πάνω από 100 ηχεία Force 2 και αυτά θα παίζουν ταυτόχρονα την ίδια μουσική, κάνοντας το πάρτι μας συναρπαστικό. Μέσω της τεχνολογίας SoundPulse®, το Force 2 μας προσφέρει ισχύ εξόδου 30W με πλούσια μπάσα, διατηρώντας το μέγεθός του μικρό. Διαθέτει δύο παθητικούς θαλάμους ενίσχυσης των χαμηλών συχνοτήτων προσφέροντάς μας έτσι πολύ δυνατά μπάσα. Εάν είστε λάτρης του ποδηλάτου, αυτό το ηχείο είναι το κατάλληλο για σας. Μπορείτε εύκολα να το τοποθετήσετε στη θήκη του και φύγατε μετά μουσικής! Η αδιάβροχη πιστοποίηση IPX7 μας επιτρέπει να το πάρουμε μαζί μας οπουδήποτε, στην παραλία ή στο βουνό. Δεν έχει καμία σημασία αν βρέχει ή αν είμαστε ιδρωμένοι. Το ηχείο μας δεν θα πάθει τίποτα. Η τιμή του καταπληκτικού ηχείου Force 2 είναι μόνο 57,99 $, κατά τη διάρκεια της γιορτής εκπτώσεων στο AliExpress, από 25 ως 27 Ιανουαρίου 2021. Κερδίζετε μέχρι και 41,99 $! Κάντε το δώρο στον εαυτό σας για το νέο έτος!

No. 3 Tromsmart Shadow Ασύρματα 2.4GHz Gaming Ακουστικά Κεφαλής

Τα ασύρματα ακουστικά Shadow διαθέτουν ηχεία διαμέτρου 50 mm. Έτσι μας προσφέρουν τον καλύτερο ήχο για την κατηγορία τους. Ακόμα διαθέτουν περιστρεφόμενο και αποσπώμενο μικρόφωνο 360 μοιρών. Έτσι μπορούμε να το ρυθμίσουμε εύκολα στην καλύτερη θέση για να έχουν οι συνομιλητές μας τον πιο καθαρό ήχο. Η μεγάλη ποικιλία εφέ φωτισμού RGB φωτίζουν τα γεμάτα παιχνίδι και δράση βράδια μας. Διαθέτουν ακόμα μαξιλαράκια αφρού μνήμης (memory foam), οπότε είναι εξαιρετικά άνετα και ξεκούραστα, όταν τα φοράμε. Τα Shadow είναι συμβατά με όλες τις συσκευές, όπως: κινητά, tablet, κονσόλες παιχνιδιών, υπολογιστές, PlayStation Xbox (απαιτείται καλώδιο mini jack 3.5 mm), κλπ. Η αυτονομία τους φτάνει τις 12 ώρες με μία μόνο φόρτιση, για μια ολονύχτια εμπειρία παιχνιδιού! Το απίστευτο είναι ότι μπορούμε να αποκτήσουμε αυτά τα μοναδικά ακουστικά στην τιμή των 49,99 $, μόνο κατά την διάρκεια της γιορτής εκπτώσεων του AliExpress. Προλάβετε!!!

Νέα χρονιά, νέες προσδοκίες, νέα δώρα! Ας ζήσουμε ξέγνοιαστα! Μας αξίζει ένα δώρο! Δε νομίζετε;

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο