18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Xiaomi Redmi Note 10… ✅τσέκαρε το… γιατί λέει! Full Greek Review

ΑΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ GIVEAWAY ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ… για το Mibro Color Smartwatch… και για πάρεις μέρος… πάτα εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=2pttd5zal50

Το περίμενα χειρότερο και δεν μπορείς να καταλάβεις το πόσο χάρηκα που με διέψευσε!!!
Όπως και να έχει το έχω στα χέρια μου το Xiaomi Redmi Note 10 και χρησιμοποιώ πάνω από μήνα και νομίζω πως μπορώ να σου πω και να σου μεταφέρω την εμπειρία μου ως χρήσης… “όπως ακριβώς κι εσύ δηλαδή”

Θέλω να οπλιστείς με υπομονή και χρόνο και αν σε ενδιαφέρει η αγορά του ίσως να μην χρειαστεί να ψάχνεις στο YouTube και να μαζέψεις λίγες πληροφορίες από εδώ, λίγες από εκεί… και στο τέλος είμαι σίγουρος πως θα φας τον τριπλό χρόνο για να συλλέξεις τις πληροφορίες που ίσος όλες τις βρεις μαζεμένες εδώ.

Οπότε φτιάξε καφέ, βάλε ένα ποτάκι… ή ότι άλλο θέλεις κι έλα να ανακαλύψουμε μαζί βήμα – βήμα το οικονομικό Redmi Note 10.

Για όποιον θέλει να το τσεκάρει, να το κάνει δικό του και να βοηθήσει και το κανάλι…

Xiaomi Redmi Note 10 Global Version 4GB 64GB 48MP Quad Camera 6.43 inch AMOLED 33W Fast Charge Snapdragon 678 Octa Core 4G Smartphone σε τιμή;;; 139€ από το Banggood σε Promo. Προτιμήστε ασφαλή μέθοδο αποστολής EU Priority line 100% χωρίς τελωνείο.
Link: https://bit.ly/3vU4LyH

και το μεγάλο του αδερφάκι…

Xiaomi Redmi Note 10 Global Version 4GB 128GB 48MP Quad Camera 6.43 inch AMOLED 33W Fast Charge Snapdragon 678 Octa Core 4G Smartphone σε τιμή;;; 155€ από το Banggood με σε Promo. Προτιμήστε ασφαλή μέθοδο αποστολής EU Priority line 100% χωρίς τελωνείο. Link: https://bit.ly/3uoOYaf

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο