14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Για τον εργένη… ή για το ζευγάρι… Τηγανίστε υγιεινά!!! Ναι… Στα 33€!!! Η 2 λίτρων φριτέζα αέρα της AUGIENB 1000W Air Fryer και από Ευρώπη!

Η αλήθεια είναι πως είτε μαγειρεύεις, είτε θέλεις να ξεκινήσεις… μια και το τηγάνι είναι απαραίτητο και μας αρέσει γιατί τα κάνει νόστιμα αλλά από την άλλη και ανθυγιεινά… η λύση είναι τα Air Fryer και πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι για το “καλό” όλων μας…

Και που είσαι… αν είσαι εργένης ή για το ζευγάρι μην πληρώσεις πάραπάνω για μεγάλες… τα 2 λίτρα χωρητικότητα είναι μια χαρά… για να σε χορτάσει!!! 

AUGIENB 2.5L 1000W Air Fryer Intelligent Electric Household Multi-Functional Oven No Smoke Oil free fryer LED Digital Screen σε τιμή;;; 33,68€ από την Πολωνική αποθήκη του Banggood με κουπόνι BGS0184 και σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας
Link: https://bit.ly/3xLVnxF

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο