24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πανικός… ΕΦΕΤ… Αποσύρεται άρον – άρον κοτόπουλο από ράφια σούπερ μάρκετ (photo)

Στην απόσυρση παρτίδας φιλέτου κοτόπουλου προχώρησε ο ΕΦΕΤ, αφού κρίθηκε επικίνδυνο για όσους το καταναλώσουν.

Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ ανακάλεσε συσκευασίες από φιλέτο στήθους κοτόπουλου με προέλευση στην Ολλανδία, που πωλείται στα ράφια του σούπερ μάρκετ για επαγγελματίες, Mart.

Το προϊόν βρέθηκε να έχει σαλμονέλα.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου

«Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων» έτους 2021, προέβη σε δειγματοληψία προϊόντος με στοιχεία:

Παρασκεύασμα από φιλέτο στήθους κοτόπουλου χωρίς κόκαλο και δέρμα κατεψυγμένο σε πλαστικό περιέκτη 1000 gr περίπου, με ημερομηνία παραγωγής / κατάψυξης 07/04/2021 και ημερομηνία ανάλωσης 07/10/2022, που παράγεται στην Ολλανδία, (ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: N.VRIESEKOOP BV ΟΛΛΑΝΔΙΑ Biestkampweg 2, 5249 JV Rosmalen Netherlands, NL 5582 EG.), με την εμπορική ονομασία «IQF VRIESEKOOP» και διατίθονταν από την επιχείρηση «ΜΑΡΤ ΚΑΣ & ΚΑΡΥ» και σε συνεργασία με το Εργαστήριο Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Θεσσαλονίκης του ΕΦΕΤ διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp. στο ανωτέρω δείγμα. Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (η απεικόνιση του οποίου αποτυπώνεται στην παρακάτω) να μην το καταναλώσουν»

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο