18.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ONEPLUS 9 PRO INTERNATIONAL – Το βρήκαμε με COLOROS 12! Τι στο καλό….το OxygenOS που πήγε!?

Νέα είδηση ​​ξέσπασε νωρίτερα φέτος σχετικά με τη σύντηξη της OnePlus και της Oppo. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία έχει ενσωματώσει την ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης και μερικές άλλες ομάδες με την αδελφή της εταιρεία Oppo για τον εξορθολογισμό των εργασιών της. Πρέπει να συμφωνήσουμε ότι από τη στιγμή που η OnePlus αποφάσισε να επεκτείνει τη σειρά smartphone της, προσφέρει χαμηλή υποστήριξη λογισμικού. Ενώ οι κορυφαίες συσκευές λάμβαναν ταχύτερες ενημερώσεις OxygenOS, τα smartphone μεσαίας κατηγορίας δυσκολεύονται να συμβαδίσουν με τις τελευταίες αναβαθμίσεις Android. Αν και η συγχώνευση με την Oppo θα βελτίωνε τον ρυθμό των ενημερώσεων, φαίνεται ότι θα φέρει δραστικές αλλαγές στα smartphone OnePlus και προφανώς, δεν θα το εκτιμήσουν όλοι.

 

Μας τελείωσε το OxygenOS!?

Πριν από λίγες ημέρες, η εταιρεία προχώρησε και ανακοίνωσε ότι και οι δύο εταιρείες θα κυκλοφορήσουν μια ολοκληρωμένη ενημέρωση λογισμικού που θα βοηθήσει στην ενίσχυση της εμπειρίας του χρήστη. Θα λάβει ενδείξεις τόσο από το OxygenOS όσο και από το ColorOS. Αυτό το νέο ολοκληρωμένο λογισμικό θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Τώρα, φαίνεται ότι η εταιρεία κάνει ήδη κάποιες δοκιμές beta. Το OnePlus 9 Pro εντοπίστηκε να λειτουργεί σε ColorOS 12 που βασίζεται στο Android 12.

 

ONEPLUS 9 PRO – Διεθνή έκδοση βρέθηκε να τρέχει ANDROID 12 βασισμένο σε COLOROS 12

Η συσκευή φέρει τον αριθμό μοντέλου LE2121 και είναι η διεθνής παραλλαγή του OnePlus 9 Pro. Έτσι, ναι, η OnePlus το δοκιμάζει ήδη σε διεθνείς παραλλαγές. Η σελίδα ρυθμίσεων της συσκευής αποκαλύπτει ότι εκτελεί ColorOS 12 και διαθέτει 12 GB RAM. Η διεθνής έκδοση θα έρθει με μερικές τροποποιήσεις όσον αφορά τις δυνατότητες και τις ρυθμίσεις. Κατά τη στιγμή της κυκλοφορίας, η εταιρεία είχε πει ότι οι κινεζικές παραλλαγές της σειράς OnePlus 9 θα λάβουν ενημέρωση ColorOS 12 τον Νοέμβριο του 2021. Οι διεθνείς παραλλαγές, από την άλλη πλευρά, θα λάβουν κάποια στιγμή το 2022.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Η φωτογραφία υποδηλώνει ότι η OnePlus δοκιμάζει ήδη την ενημέρωση ColorOS 12 σε διεθνή μοντέλα. Αυτό είναι απολύτως λογικό, άλλωστε, η εταιρεία πρέπει να δοκιμάσει την ενημέρωση αρκετούς μήνες πριν από την κυκλοφορία. Το μοντέλο που εκτελεί τη δοκιμαστική κατασκευή είναι πιθανότατα μια ινδονησιακή παραλλαγή.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η συγχώνευση ColorOS και OxygenOS θα αποκαλυφθεί το επόμενο έτος. Προηγουμένως, η εταιρεία είχε προτείνει το OxygenOS για διεθνείς αγορές. Αλλά υποθέτουμε ότι η εταιρεία δεν θα πιέζει διαφορετικό λογισμικό. Πιθανότατα θα απορρίψει το OxygenOS και θα εστιάσει στο νέο λειτουργικό σύστημα.

 

[signoff]

 

Πηγή

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο