21.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Xiaomi 12 – Έρχεται τον Δεκέμβριο! Τι θα περιέχει.

Τον Δεκέμβριο, θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος κορυφής της Qualcomm, στην οποία ο κατασκευαστής τσιπ θα μιλήσει για τα επιτεύγματά του και τις νέες εξελίξεις και θα παρουσιάσει επίσης την πλατφόρμα που θα γίνει η βάση για τις ναυαρχίδες του 2022, τον Snapdragon 898. Οι κατασκευαστές smartphone δουλεύουν ήδη ενεργά σχετικά με τη δημιουργία των πρώτων ναυαρχίδων με το νέο τσιπ. Δεν είναι μυστικό ότι η Samsung και η Xiaomi θα ανταγωνιστούν για το δικαίωμα να είναι οι πρώτοι που θα κυκλοφορήσουν ένα smartphone με τον νέο επεξεργαστή.

 

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ XIAOMI 12 ΚΑΙ ΤΟ SAMSUNG GALAXY S22 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΘΗΚΑΝ

Τα τελευταία δύο χρόνια, η κινεζική εταιρεία κέρδισε το πρωτάθλημα και σύμφωνα με όλες τις φήμες, αποδεικνύεται ότι και φέτος, η ιστορία θα επαναληφθεί. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τον έγκυρο insider Ice universe. Σύμφωνα με τον ίδιο, το Xiaomi 12 με νέο τσιπ θα κάνει το ντεμπούτο του στα μέσα Δεκεμβρίου. Η εταιρεία φαίνεται θα επαναλάβει την εμπειρία του περασμένου έτους, όταν αποκάλυψε τη ναυαρχίδα της το 2021 πριν από την έναρξη του τρέχοντος έτους.

Όσο για το Galaxy S22, θα κυκλοφορήσει αργότερα από τον Κινέζο ομόλογό του και θα φτάσει πιο κοντά στην 1η Φεβρουαρίου. Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα ο @Universe τάχθηκε υπέρ του ντεμπούτου τον Δεκέμβρη της ναυαρχίδας της Νότιας Κορέας, αλλά τώρα άλλαξε την πρόβλεψή του.

Εν τω μεταξύ, αναφέρθηκε ότι το Xiaomi 12 θα πρέπει να προσφέρει μπαταρία 4.700 mAh, ενώ η μπαταρία 5.000 mAh θα πηγαίνει στο Xiaomi 12 Ultra. Ταυτόχρονα, και τα δύο μοντέλα μπορούν να λάβουν υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση με ισχύ 100 watt. Στον μπροστινό πίνακα, το Xiaomi 12 θα εγκαταστήσει μια οθόνη ελαφρώς καμπύλη στις άκρες, με μια στρογγυλή τρύπα για την μπροστινή κάμερα στο κέντρο του άνω μέρους της οθόνης. Το πίσω κάλυμμα πρέπει να είναι κεραμικό.

 

Οι πωλήσεις των XIAOMI στο Q2 πήγαν φοβερά

Η Canalys δημοσίευσε στατιστικά στοιχεία για την παγκόσμια αγορά smartphone το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές στην κατάταξη των κορυφαίων προμηθευτών.

Ο ηγέτης της βιομηχανίας είναι η Samsung με μερίδιο περίπου 19%. Οι αποστολές του κολοσσού της Νότιας Κορέας αυξήθηκαν κατά 15% σε ετήσια βάση.

Η κινεζική Xiaomi κατέλαβε τη δεύτερη θέση. Αυτή η εταιρεία, της οποίας τα smartphone είναι πολύ δημοφιλή στη ρωσική αγορά, έδειξε αποτέλεσμα 17%. Με άλλα λόγια, η Xiaomi βρίσκεται ήδη στα πρόθυρα του ηγέτη της αγοράς. Οι πωλήσεις της Xiaomi αυξήθηκαν κατά 83% το δεύτερο τρίμηνο του περασμένου έτους.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Επιπλέον, η Xiaomi οδήγησε την Apple στην τρίτη θέση. Η Apple κατέχει τώρα το 14% της βιομηχανίας, αλλά οι πωλήσεις της εταιρείας αυξήθηκαν μόνο κατά 1% σε ετήσια βάση.

Επιπλέον, οι πέντε κορυφαίοι παίκτες της αγοράς περιλαμβάνουν το κινέζικο Oppo και τη Vivo. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου του τρέχοντος έτους. το αποτέλεσμά τους ήταν περίπου 10% για κάθε μία από τις εταιρείες. Η αύξηση σε σύγκριση με πέρυσι είναι 28% και 27%, αντίστοιχα.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο