16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το LG Wing επιτέλους αρχίζει να λαμβάνει Android 11

Η LG κυκλοφόρησε άλλη μια ενημέρωση για τη νοτιοκορεατική έκδοση του LG Wing, τη δεύτερη σε τρεις εβδομάδες. Ενώ η ενημέρωση του προηγούμενου μήνα έφερε μόνο μια νεότερη ενημέρωση της έκδοσης κώδικα ασφαλείας στη συσκευή, η νέα ενημέρωση είναι η πιο σημαντική μέχρι στιγμής. Αξίζει να τονιστεί ότι αυτές οι ενημερώσεις κυκλοφορούν μόνο στο LG Wing στη Νότια Κορέα. Φαινομενικά, η συσκευή δεν θα λάβει συγκρίσιμη ενημέρωση σε άλλες αγορές μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους.

Όπως δείχνει η παρακάτω εικόνα, το F100N20a φέρνει το Android 11 στο Wing, περισσότερο από ένα χρόνο αφότου η Google κυκλοφόρησε το λειτουργικό σύστημα σε smartphone Pixel. Παρεμπιπτόντως, η LG ανακοίνωσε το Wing αφού το Android 11 έφτασε σε γενική διαθεσιμότητα. Σύμφωνα με το αρχείο καταγραφής αλλαγών, που ενσωματώνεται παρακάτω, η LG έχει προσθέσει φυσαλίδες μηνυμάτων και ένα υπομενού ιστορικού ειδοποιήσεων, μεταξύ άλλων γενικών αλλαγών του Android 11.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Το F100N20a είναι διαθέσιμο για λήψη τώρα ως ενημέρωση over-the-air (OTA). Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ενημέρωση είναι μεγάλη, με το changelog να επιβεβαιώνει ότι είναι πάνω από 2,2 GB. Φημολογείται ότι η LG ολοκλήρωσε τη λειτουργία επιτραπέζιου υπολογιστή της, που τώρα ονομάζεται Screen+, και έχει βελτιώσει τη συνολική απόδοση διεπαφής χρήστη.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο