15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Το Redmi Note 8 λαμβάνει ενημέρωση Android 11 με MIUI 12 και εικονική RAM

Η Xiaomi αποκάλυψε το Redmi Note 8 το 2019 και η συσκευή έγινε γρήγορα best-seller. Η ελκυστική τιμή και οι αξιοπρεπείς προδιαγραφές το έκαναν γρήγορη επιτυχία. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία προσπάθησε να προσφέρει καλή υποστήριξη για τα εκατομμύρια των χρηστών που απέκτησαν τις συσκευές. Παρά τις ενημερώσεις MIUI, η υποστήριξη της εταιρείας για Android χαρακτηρίστηκε από καθυστερημένες ενημερώσεις. Η συσκευή έφτασε στην αγορά με το Android 9 Pie και χρειάστηκε έναν ολόκληρο χρόνο για να αποκτήσει το Android 10. Τώρα, σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρώτη ενημέρωση, παίρνει το Android 11. Μπορούμε να πούμε ότι παρά την καθυστέρηση, κάλλιο αργά παρά ποτέ, καθώς το smartphone μεσαίας κατηγορίας έχει δύο σημαντικές ενημερώσεις Android που είναι ασυνήθιστες ακόμα και σήμερα.

Το Redmi Note 8 λαμβάνει την έκδοση 2020 του Android στα τέλη του 2021, αυτό μπορεί να ακούγεται κακό, αλλά εξακολουθεί να είναι η δεύτερη σημαντική ενημέρωση που θα μπορούσε να προσφέρει η συσκευή. Δεν νομίζω ότι κανείς περίμενε ότι θα αποκτήσει το Android 12, οπότε το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο χρόνος που χρειάστηκε για να αποκτήσει παγκόσμιους χρήστες. Η ενημέρωση έφτασε στους Κινέζους κατόχους της συσκευής τον Μάρτιο, κάτι που ήταν πολύ αποδεκτό. Αρκετούς μήνες αργότερα, φτάνει στους Ινδούς χρήστες και το χειρότερο είναι ότι δεν φέρνει καν το MIUI 12.5, απλώς την απλή έκδοση MIUI 12.0.1.0.

 

Το REDMI NOTE 8 ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ANDROID

Η ενημέρωση άρχισε να κυκλοφορεί σήμερα για μερικούς επιλεγμένους χρήστες που ανέφεραν τα νέα στο Twitter. Η ενημέρωση Android 11 διαθέτει την έκδοση υλικολογισμικού MIUI 12.0.1.0.RCOINXM και είναι πάνω από 2 GB σε μέγεθος. Η ίδια η Xiaomi δεν αποκάλυψε πολλά σχετικά με την ενημέρωση. Ένα γνωστό γεγονός είναι ότι φέρνει μια ενημερωμένη ενημέρωση κώδικα ασφαλείας Android του Οκτωβρίου. Είναι ενδιαφέρον ότι η ενημέρωση προσθέτει επίσης τη δυνατότητα επέκτασης μνήμης, αλλά περιορίζεται στο 1 GB. Υποθέτουμε ότι αυτό έχει να κάνει με τον περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο καθώς το Redmi Note 8 έχει παραλλαγές με 64 GB αποθήκευσης.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, η ενημέρωση έχει μόνο MIUI 12 και όχι MIUI 12.5. Έτσι, οι Ινδοί χρήστες και οι παγκόσμιοι πελάτες θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο για να λάβουν τη νεότερη ενημέρωση κώδικα MIUI. Δεν γνωρίζουμε αν η ενημέρωση MIUI 13 θα φτάσει σε αυτό το smartphone ακόμα. Ωστόσο, δεν βλέπουμε κανένα μεγάλο πρόβλημα που να την εμποδίζει να έρθει. Εξάλλου, η Xiaomi δεν χρειάζεται πραγματικά να αλλάξει την υποκείμενη έκδοση Android για να φέρει νεότερες εκδόσεις MIUI. Εκτός αν υπάρχει κάτι στη νέα έκδοση που να βασίζεται απευθείας στο Android 12. Ο χρόνος θα δείξει.

Ως συνήθως, πρόκειται για σταδιακή διάθεση, επομένως ενδέχεται να χρειαστούν μερικές ημέρες για να προσεγγιστούν όλοι οι κατάλληλοι χρήστες στη χώρα.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο