17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η CHUWI θα αναβαθμίσει την RAM του CoreBook από 6GB σε 8GB δωρεάν ,εάν η καμπάνια συγχρηματοδότησης φτάσει τα 100,000 δολάρια.

Μπορεί να πέρασαν η Black Friday και η Cyber Monday, όπως μας ενημέρωσε όμως η Chuwi Hellas, η εταιρεία συνεχίζει τις προσφορές της ακάθεκτη και τώρα θέλει να κάνει μια αλλαγή όσον αναφορά την RAM του Chuwi CoreBook και μάλιστα εντελώς δωρεάν για όλους τους backers.Ελπίζουμε να σας αρέσει αυτό που θα διαβάσετε.

Το Chuwi CoreBook είναι διαθέσιμο στο Indiegogo εδώ και 2 εβδομάδες και χάρη στην υποστήριξη των backers έχει μαζευτεί το απαιτούμενο ποσό.

Για αυτούς που έχουν αμφιβολίες σχετικά με την καμπάνια, θα αλλάζατε την αποψή σας εάν μαθαίνατε ότι η CHUWI θα αναβαθμίσει την RAM του CoreBook από 6GB σε 8GB δωρεάν, εάν η συγχρηματοδότηση φτάσει τα 100 χιλιάδες δολάρια!

Το Corebook είναι ένα 2σε1 tablet που έχει την δύναμη ενός τυπικού ηλεκτρονικού υπολογιστή, ενώ ταυτόχρονα είναι λεπτό και εύκολο στην μεταφορά. Η 13 ιντσών οθόνη αφής προσφέρει απίστευτα καθαρές εικόνες, χάρες στην FHD OGS laminated τεχνολογία. Το  μοναδικό 2.5 κυρτό γυαλί  έχει προσαρμοστεί έτσι ώστε να παρέχει εργονομική σχεδίαση όταν χρησιμοποιείται το tablet. Η αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων κρατάει τις πληροφορίες σας ασφαλή  με ένα μόνο άγγιγμα.

Διαβάστε επίσης: To Chuwi Corebook είναι live στο Ιndiegogo!

Στο εσωτερικό της συσκευής, θα βρείτε τον Intel Core M3 7Y30 χρονισμένο στα 2.60Ghz. 4Κ βίντεο και 3D παιχνίδια είναι επίσης κάτι εφικτό με την ισχυρή κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 615. Με τα 128GΒ αποθηκευτικό χώρο θα έχετε όσο χώρο χρειάζεστε για ν’ αποθηκεύετε φωτογραφίες, βίντεο και μουσική, ενώ διαθέτει και μια πλήρους μεγέθους θύρα USB τύπου C και μια θύρα microUSB. Με  τον 12V/3A(36W)  γρήγορο φορτιστή, θα είστε πάντα έτοιμοι να φύγετε.

Επίσης, σημειώστε ότι η CHUWI σας προσφέρει super early bird price στην καμπάνια του CoreBook. Μπορείτε να πάρετε ένα CoreBook tablet στην τιμή των 399 δολαρίων και των 430 δολαρίων με ένα πληκτρολόγιο και πένα ενσωματωμένα στο πακέτο.
Για να γνωρίσετε καλύτερα του CHUWI CoreBook , παρακολουθήστε αυτό το video:

Γίνετε backers στο CoreBook στο : https://www.indiegogo.com/projects/corebook-ultimate-2-in-1-win10-tablet-laptop/x/17558214#/

Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Επίσης υπάρχει και ο μεγάλος μας διαγωνισμός με 5 φοβερά δώρα να κερδίσετε, οπότε όσο περισσότερες συμμετοχές έχετε, τόσο πιο πιθανό να κερδίσετε!

[fblike]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο