20.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Elemental: Η νέα ταινία της Pixar θα  κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2023!

Η Pixar αποκάλυψε τον τίτλο και την πλοκή της 27ης μεγάλου μήκους ταινίας της, που θα ακολουθήσει το πολυαναμενόμενο spin-off του Toy Story, Lightyear.

Η ταινία τιτλοφορείται «Elemental» και σύμφωνα με το μέχρι τώρα πρόγραμμα πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου του 2023.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Peter Sohn, ο οποίος είχε υπογράψει στο παρελθόν την ταινία The Good Dinosaur του 2015 και την ταινία μικρού μήκους Partly Cloudy ενώ στην παραγωγή συμμετέχει και η Denise Ream.

Το «Elemental» θα συνεχίσει στο ίδιο στιλ με την Pixar να ρωτά: «Τι θα γινόταν αν είχε συναισθήματα;».

Η νέα ταινία ακολουθεί τα βήματα της σειράς Toy Story, Cars, Wall-E και Inside Out, δημιουργώντας πλήρως ενσωματωμένους χαρακτήρες των τεσσάρων βασικών στοιχείων: γη, αέρας, φωτιά και νερό.

Η Pixar ανακοίνωσε την νέα της ταινία «Elemental»- Κυκλοφορεί τον Ιούνιο του 2023PIXAR

Επικεντρώνεται κυρίως στην φωτιά και το νερό, ακολουθώντας την ιστορία των Ember και Wade. Η πρώτη ηρωίδα είναι μια απόμακρη φλόγα και ο δεύτερος μια ιδιόμορφη ροή νερού. Οι δυο τους θα μάθουν να ξεπερνούν τις διαφορές τους και να αγκαλιάζουν τις ομοιότητές τους.

«Σε μια πόλη όπου οι κάτοικοι της φωτιάς, του νερού, της γης και του αέρα ζουν μαζί, μια φλογερή νεαρή γυναίκα και ένας «go with the flow» άντρας είναι είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν κάτι στοιχειώδες: Πόσα κοινά έχουν στην πραγματικότητα»

Σε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στην ανακοίνωση της ταινίας, ο Sohn εξήγησε ότι για την ιστορία, εμπνεύστηκε από την ανατροφή του ως παιδί Κορεατών μεταναστών στη Νέα Υόρκη.

«Οι γονείς μου μετανάστευσαν από την Κορέα στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και έχτισαν ένα πολυσύχναστο παντοπωλείο στο Μπρονξ», είπε. «Ήμασταν ανάμεσα σε πολλές οικογένειες, που τόλμησε να δημιουργήσει σε μια νέα γη με ελπίδες και όνειρα – όλοι ήμασταν μέσα σε μια μεγάλη σαλατιέρα με πολιτισμούς, γλώσσες και όμορφες μικρές γειτονιές. Αυτό με οδήγησε στο Elemental.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

»Η ιστορία μας βασίζεται στα κλασικά στοιχεία – φωτιά, νερό, γη και αέρας. Κάποια στοιχεία αναμειγνύονται μεταξύ τους και κάποια όχι. Τι θα γινόταν αν αυτά τα στοιχεία ήταν ζωντανά;».

Η πιο πρόσφατη ταινία της Pixar, Turning Red, είχε παρόμοια προέλευση, με τη σκηνοθέτιδα Domee Shi να αντλεί από τις εμπειρίες της ως Κινέζα που μεγάλωσε στο Τορόντο.

[signoff]

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο