24 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Η Huawei ανακοίνωσε σήμερα το Honor AM51, ένα ηχείο Bluetooth για μόλις ¥199

Η Huawei ανακοίνωσε σήμερα το πρωί το Huawei Honor 9 Youth Edition, ένα κινητό με οθόνη 5.65”, ανάλυση FHD+, αναλογία 18:9, επεξεργαστή τον Kirin 659, με 4 κάμερες και Android 8.0 Oreo σαν λειτουργικό. Μαζί με το νέο κινητό, μας παρουσίασε και ένα μικρό ΒΤ ηχείο, αδιάβροχο και πολύ νεανικό, το Honor AM51.

Το Honor AM51 έχει πολυουρεθάνιο θερμοπλαστικό στο κάτω μέρος, ενώ το πάνω μέρος μοιάζει σαν να είναι από κάποιο είδος ύφανσης. Από το ένα του άκρο φεύγει κάτι σαν κορδόνι παπουτσιού, απ’ όπου μπορείτε να το κρεμάτε. Επίσης έχει ένα ειδικό σχήμα, που υποδεικνύει ότι μπορείτε να λάβετε και κλήσεις και να το έχετε στο αυτί σας.

Σαν σχέδιο και χρώματα, το Honor AM51, φαίνεται να έχει ένα πολύ νεανικό προφίλ. Θυμίζει λίγο ντόνατ, ψωμάκι αλλά σίγουρα είναι μικρό και πρακτικό. Επίσης μην ξεχνάτε ότι διαθέτει πιστοποίηση IP5X, που σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για χρήση δίπλα από την πισίνα, το καλοκαίρι ή να το πάρετε μαζί σας στο ντους και να μην φοβάστε ότι θα χαλάσει εάν βραχεί από το νερό ή τους υδρατμούς.

Το ηχείο διαθέτει μπαταρία των 700mAh, που μπορεί να κρατήσει εν ζωή το ηχείο για 8.5 ώρες περίπου. Η φόρτιση γίνεται μέσω της Micro usb θύρας που έχει καλά κρυμμένη και προστατευμένη. Το ηχείο υποστηρίζει συνδέσεις Bluetooth 4.1, μπορεί να συνδεθεί με συσκευή που είναι μέχρι και 10 μέτρα μακρυά, ενώ το ηχείο του είναι των 3.5W ισχύ. Ζυγίζει μόλις 190g ενώ οι διαστάσεις του είναι 100 x 100 x 42mm.

Διαβάστε επίσης: Η Sapphire λανσάρισε τη σειρά των καρτών γραφικών RX Vega Nitro+

Το Honor AM51 ηχείο έρχεται σε μπλε, γκρι και κόκκινο. Θα πουλιέται στην Κίνα στα ¥199 (~$30), ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει από τις 8 Ιανουαρίου και μετά.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Με το νέο έτος να περιμένετε και άλλους διαγωνισμούς με φοβερά δώρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο