14.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Σπάει η φούσκα του Bitcoin? Πτώση 30% παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα!

Το πρωί σας γράφαμε ότι όλο και περισσότερα sites χρησιμοποιούν μεθόδους που δεν το καταλαβαίνουμε για να πετύχουν cryptomining και να κερδίσουν κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin. Τώρα διαβάζαμε ότι το Bitcoin παρουσίασε πτώση στην αξία του την προηγούμενη εβδομάδα κατά 30%!

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των Bitfinex, Poloniex, GDAX και άλλων πλατφορμών διαπραγμάτευσης, η τιμή του bitcoin συνέχισε να μειώνεται για 6 συνεχόμενες ημέρες, ενώ η τελευταία τιμή ήταν 14.000 δολάρια, δηλαδή εμφάνισε πτώση της τάξεως του 30% από το υψηλότερο σημείο που είχε φτάσει.

Πρόσφατα, ο Emil Oldenburg, ιδρυτής και CEO του Bitcoin.com, ένας από τους μεγαλύτερους ιστότοπους Bitcoin στον κόσμο, έκανε μία πολύ περίεργη ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Καθυστερεί το κινητό σας? Μήπως σας χρησιμοποιούν για “εξόρυξη” νομισμάτων Bitcoin!? Δείτε πως θα το αποφύγετε!

“Το Bitcoin είναι η πιο επικίνδυνη επένδυση τώρα “, είπε. ” Ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος αυτή τη στιγμή και στην πραγματικότητα έχω πουλήσει όλα τα bitcoin μου υπέρ των cashcoin “.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μόλις στα μέσα του τρέχοντος μηνός, οι τιμές bitcoin ξεπέρασαν το ποσό των $ 20.000, αύξηση πάνω από 20 φορές.

Ο Robert Wu, πρώην αναλυτής και συνιδρυτής της Convoy Investments, δήλωσε ότι το Bitcoin συνεχίζει να παραμένει μία επικίνδυνη φούσκα που μπορεί να σκάσει εντελώς ξαφνικά ανά πάσα στιγμή!

Επιπλέον, τα στοιχεία δείχνουν ότι το κόστος συναλλαγής bitcoin διπλασιάζεται κάθε τρεις μήνες.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο