Τον συγκεκριμένο 3D εκτυπωτή σας τον είχα παρουσιάσει και άλλη φορά, με το μικρό του αδερφάκι, τον QIDI TECH i-MATE. Τώρα σας έχω καινούργιες αποθήκες από Ευρώπη για να αποκτήσετε την μεγαλύτερη έκδοση, τον QIDI TECH i-MATES, με κουπόνι να τον πάρετε στην χαμηλότερη τιμή που θα τον βρείτε! Έτσι τώρα μπορείτε να αποκτήσετε τον 3D εκτυπωτή από Γαλλία, Πολωνία, Γερμανία, Ισπανία, Ρωσία από 424€!
Κατ’ αρχάς θα σας βάλω τους δύο εκτυπωτές δίπλα δίπλα, ώστε να δείτε εύκολα και γρήγορα τι έχει ο καθένας και να δείτε γιατί πρέπει να διαλέξετε την έκδοση i-Mates.
QIDI TECH i-MATES | QIDI TECH i-MATE | |
![]() |
![]() |
|
Συναρμολόγηση: | Πλήρως συναρμολογημένο | Πλήρως συναρμολογημένο |
Τεχνολογία εκτύπωσης: | FFF – FDM – LPD | FFF – FDM – LPD |
Οθόνη εκτυπωτή: | Οθόνη αφής | Οθόνη αφής |
Υποστηρικτικά λειτουργικά συστήματα: | Windows (7 +), Mac OS X (10.7 +) | Windows (7 +), Mac OS X (10.7 +) |
Εξωθητής: | Διπλός = 1 x 0.4mm + 1 x 0.2mm | Μονός = 1 x 0.4mm |
Διεπαφές: | USB – Σύνδεση, WIFI – WLAN | USB – Σύνδεση, WIFI – WLAN |
Υποστηριζόμενες μορφές (Slicer): | STL, OBJ | STL, OBJ |
Ταχύτητα εκτύπωσης: | > 150 mm / s | > 150 mm / s |
Διάμετρος νήματος: | 1,75 mm | 1,75 mm |
Πλατφόρμα δόμησης: | 270 x 200 x 200 mm | 270 x 200 x 200 mm |
Δείτε και σε φωτογραφία ποιες οι διαφορές μεταξύ των δύο εκτυπωτών….
Το πολύ ωραίο του εκτυπωτή είναι ότι αγοράζετε ένα έτοιμο μηχάνημα. Τον βγάζετε από το κουτί και είναι έτοιμος για χρήση. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς εκτυπωτές DIY, ο i-Mates χρησιμοποιεί ένα πιο προηγμένο μεταλλικό πλαίσιο και περίβλημα υψηλής ποιότητας, το οποίο κατασκευάστηκε σε πλήρη σχεδίαση. Αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερη ακρίβεια εκτύπωσης, σταθερότητα και διάρκεια ζωής. Ο βελτιστοποιημένος εξωθητής επεξεργάζεται το νήμα πιο ομαλά και με ακρίβεια. Το μαγνητικό κρεβάτι που διαθέτει ο εκτυπωτής, είναι εξοπλισμένο με ειδικούς μαγνήτες και ένα εύκαμπτο μεταλλικό φύλλο. Μετά την εκτύπωση, η πλάκα μπορεί να αφαιρεθεί και το αποτέλεσμα της εκτύπωσης μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα. Δείτε δείγματα του εκτυπωτή που μου έδωσαν από το κατάστημα….
Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος κατά την εκτύπωση, ο εκτυπωτής αποθηκεύει αυτόματα την πρόοδο της εκτύπωσης, ώστε η εκτύπωση να μπορεί να συνεχιστεί. Μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε την κατάσταση εκτύπωσης στη μεγάλη οθόνη αφής που έχει. Αυτό καθιστά την εκτύπωση πιο διαισθητική, ακριβέστερη και ευκολότερη στη χρήση. Επίσης χάρις το τσιπ TMC2209, διατηρείτε η ένταση λειτουργίας πολύ χαμηλά, στα 50 ντεσιμπέλ, έτσι ώστε ο εκτυπωτής να μην παρεμβαίνει στο περιβάλλον. Το βελτιωμένο λογισμικό Qidi είναι κατάλληλο για όλους τους εκτυπωτές Qidi Tech 3D και είναι δωρεάν. Ο εκτυπωτής είναι συμβατός με υλικά PLA, PETG, TPU κ.λπ.
Διαλέξτε από ποια αποθήκη θέλετε να σας έρθει και χρησιμοποιήστε το αντίστοιχο link. Το αγοράζετε πληρώνοντας πάντα με Paypal!
Αποθήκες | Κουπόνι | Τιμή | Τώρα αγοράζουμε! | |
QIDI TECH i-MATES Get Extra 0.2mm Extruder 270 * 200 * 200mm Large 3D Printer Shipped From EU Warehouse | France, Poland,Germany,Spain,Russia | QIDIMATES | $489.00 | ![]() |
QIDI TECH i-MATES Get Extra 0.2mm Extruder 270 * 200 * 200mm Large 3D Printer Shipped From EU Warehouse | Germany | QIDIMATES | €432.00 | ![]() |
QIDI TECH i-MATES Get Extra 0.2mm Extruder 270 * 200 * 200mm Large 3D Printer Shipped From EU Warehouse | France | QIDIMATES | €432.00 | ![]() |
QIDI TECH i-MATES Get Extra 0.2mm Extruder 270 * 200 * 200mm Large 3D Printer Shipped From EU Warehouse | Italy | QIDIMATES | €432.00 | ![]() |
[signoff]