27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Amazfit Falcon: Ένα ανθεκτικό smartwatch από τιτάνιο! Είναι άραγε η συνέχεια του Stratos!?

Η Amazfit παρουσίασε επίσημα το Falcon, την πιο πρόσφατη προσθήκη στην σειρά των ανθεκτικών έξυπνων ρολογιών της εταιρείας. Εντυπωσιακά, διαθέτει πιστοποίηση αεροσκάφους τύπου MIL-STD 810G από τιτάνιο TC4 unibody design που διαθέτει αντοχή στη διάβρωση και αντοχή στο νερό. Το τελευταίο βαθμολογείται με 20 ATM, το οποίο είναι το πρώτο για τα wearables της μάρκας.

Στο κέντρο του Amazfit Falcon βρίσκεται μια οθόνη αφής AMOLED 1,28 ιντσών με προστασία από κρύσταλλο ζαφείρι, με ανάλυση 416 x 416 px, πυκνότητα pixel 326 ppi, φωτεινότητα έως και 1.000 nits και δυνατότητα Always-On Display. Θα χαρείτε να μάθετε ότι το γυαλί διαθέτει επίσης επίστρωση κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων για την αποφυγή μουτζουριών. Εκτός αυτού, μαζί με τη συσκευή περιλαμβάνονται λουράκια υγρής σιλικόνης 22mm με αγκράφα από τιτάνιο.

Εσωτερικά, το νέο smartwatch έρχεται με βιομετρικό αισθητήρα BioTracker 3.0 PPG για οξυγόνο αίματος, καρδιακούς παλμούς, άγχος, ύπνο και παρακολούθηση 6PD, καθώς και υποστήριξη για έξι δορυφορικά συστήματα εντοπισμού θέσης και GPS διπλής ζώνης (L1 και L5). Από την πλευρά του λογισμικού, το Falcon τρέχει με το νέο λειτουργικό σύστημα Zepp της μάρκας και περιλαμβάνει μια ποικιλία λειτουργιών, όπως η εφαρμογή Zepp Coach με τεχνητή νοημοσύνη, το PeakBeats και περισσότερες από 150 λειτουργίες αθλημάτων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου με έξυπνη αναγνώριση. Είναι ενδιαφέρον ότι το τελευταίο διαθέτει ακόμη και παρακολούθηση για παιχνίδια που βασίζονται σε επιτραπέζια και χαρτιά, όπως σκάκι, ντάμα, go, bridge και ούτω καθεξής.

Επιπλέον, διαθέτει επίσης συνδεσιμότητα εξωτερικής συσκευής προπόνησης, επιτρέποντάς σας να τη συνδέσετε με ζώνες καρδιακών παλμών και μετρητές ισχύος ποδηλασίας μέσω Bluetooth. Σε αυτήν τη σημείωση, το Amazfit Falcon υποστηρίζει συνδεσιμότητα Bluetooth 5.0 BLE και WLAN 2,4 GHz, η οποία συνεπάγεται τυπικές λειτουργίες smartwatch καθώς και συγχρονισμό δεδομένων με συμβατές εφαρμογές τρίτων όπως το Google Fit, το Apple Health, το Relive, το Strava και το Adidas’ Running. εφαρμογή.

 

Η Amazfit λέει ότι η ενσωματωμένη μπαταρία 500 mAh του wearable μπορεί να διαρκέσει έως και 14 ημέρες όταν χρησιμοποιείται τακτικά, έως και 30 ημέρες στη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας και έως και επτά ημέρες σε βαριά χρήση. Περιλαμβάνεται με το Falcon στη συσκευασία του ένας ιδιόκτητος φορτιστής βύσματος 5 ακίδων, ο οποίος υποστηρίζεται ότι παρέχει πλήρη φόρτιση σε περίπου δύο ώρες.

Το Amazfit Falcon είναι πλέον διαθέσιμο σε ορισμένες αγορές στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 500 $, η οποία είναι σημαντικά πιο ακριβή από το άλλο ανθεκτικό smartwatch της μάρκας, το T-Rex 2 . Βέβαια η τιμή που σας βρήκα στο μοναδικό μαγαζί στο Aliexpress που το έχει, είναι κάμποσο πιο πάνω, αλλά μπείτε να δείτε φωτογραφίες και άλλα στοιχεία του ρολογιού.

Τώρα, θα μπορούσε να θεωρηθεί το Amazfit Falcon μία καλή συνέχεια του Stratos? Εγώ θα έλεγα ναι, οπότε όσοι το έχετε και περιμένετε νέα έκδοση, μάλλον θα πρέπει να κοιτάτε πια προς το Falcon. Εσείς τι λέτε?

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο