20 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Apple: Μεγάλο μέρος της παραγωγής των iPhone μεταφέρετε στην Ινδία

Με κύριο όχημα το iPhone 13 και μερικά ακόμη πρόσφατα μοντέλα.
Η Apple ξεκίνησε να μεταφέρει μεγάλο μέρος της παραγωγής των iPhone της στην Ινδία και σε ένα εργοστάσιο της Foxconn κοντά στην περιοχή Τσενάι.

Η ίδια η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει εδώ και καιρό πως έχει μια τέτοια πρόθεση και πλέον επιβεβαιώνεται πως μέρος της παραγωγής του iPhone 13 έχει ανατεθεί στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις από τον Δεκέμβριο.

Στην Ινδία μεταφέρει μεγάλο μέρος της παραγωγής των iPhone η Apple

Στις ίδιες εγκαταστάσεις φαίνεται πως κατασκευάζονται ήδη και κάποια πρόσφατα μοντέλα των περασμένων ετών, όπως τα iPhone 12, iPhone 11 και iPhone SE (2020) και μάλιστα εκτιμάται πως το 70% των συσκευών που πωλείται στην εκεί αγορά παράγεται εντός της χώρας.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, επόμενο τηλέφωνο που θα κινηθεί προς το εργοστάσιο παραγωγής της Ινδίας είναι το iPhone 13 Pro και στόχος της Apple είναι να γλιτώσει μέρος του φόρου εισαγωγής που φτάνει το 20%.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Οι αναλυτές εκτιμούν πως η εταιρεία θα μεταφέρει το 20% της παραγωγής των iPhone της από την Κίνα στην Ινδία μέσα στα επόμενα χρόνια.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο