25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Apple Watch Series 7: Νέα σχεδίαση και η καλύτερη αναβάθμιση, Αναφορά αξιώσεων

Όταν η Apple κυκλοφορήσει το επόμενο Apple Watch, πιθανότατα τον Σεπτέμβριο, φαίνεται ότι θα έρθει με ένα εντελώς νέο σχέδιο και εντυπωσιακά διαφορετικά εσωτερικά.

Το νέο σχέδιο είχε προηγουμένως υπαινιχθεί από τον Ming-Chi Kuo, τον αξιόπιστο αναλυτή, ο οποίος ανέφερε ότι το νέο σχέδιο θα ήταν σημαντικό.

Πιο πρόσφατα, οι φήμες έχουν δείξει ότι ο νέος σχεδιασμός θα έχει επίπεδες πλευρές. Αυτό σίγουρα θα μοιάζει διαφορετικό όπως έχουν δείξει οι αποδόσεις που δημιουργήθηκαν από τους Jon Prosser και RendersbyIan . Παρεμπιπτόντως, η οθόνη είναι απίθανο να έχει εντελώς επίπεδη πρόσοψη.

Μια νέα θήκη πράσινου χρώματος φέρεται επίσης να προσγειώνεται, αν και αυτό ήταν προφανώς λιγότερο σίγουρο από το αναδιαμορφωμένο σχέδιο.

Όμως, ενώ αυτό το νέο σχέδιο εξακολουθεί να προβλέπεται, είναι τα νέα της Economic Daily News , τα οποία είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Η έκθεση ισχυρίζεται ότι το τσιπ στο επόμενο ρολόι, πιθανότατα ονομάζεται S7, θα είναι μικρότερο από ό, τι σήμερα. Αυτό ακολουθεί μια φήμη την περασμένη εβδομάδα από την DigiTimes ότι ένα σύστημα διπλής όψης στο Πακέτο (SiP) ήταν στο δρόμο του, ανοίγοντας το δρόμο για ένα μικρότερο τσιπ.

Δεδομένου ότι το ρολόι είναι από τη φύση του μια μικρή συσκευή, κάθε εξοικονόμηση χώρου είναι σημαντική. Κάθε μικρό χώρο που εξοικονομείται μπορεί να επαναπροσανατολιστεί για νέους αισθητήρες, διαφορετικό εξωτερικό σχεδιασμό ή – και υποψιάζομαι ότι αυτό είναι που θα περίμεναν πολλοί άνθρωποι – περισσότερη μπαταρία.

Η Economic Daily News λέει, “Θα είναι εξοπλισμένη με έναν μικρότερο επεξεργαστή” S7 “για να ελευθερώσει περισσότερο χώρο και να εξοπλίσει μια μπαταρία με μεγαλύτερη χωρητικότητα.”

Αργότερα συνεχίζει να αντισταθμίζει τα στοιχήματά του υποδηλώνοντας ότι ο χώρος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί όχι για μπαταρία αλλά για νέους αισθητήρες.

Λοιπόν, το πράγμα για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Apple Watch είναι αρκετό. Το Apple Watch μου τελείωσε μόνο δύο φορές με χυμό και αυτό γιατί ξέχασα να το χρεώσω μια μέρα στην άλλη. Αλλά η επιπλέον διάρκεια ζωής της μπαταρίας προσθέτει μεγαλύτερη ηρεμία και αν η μπαταρία επαναφορτίζεται επίσης γρηγορότερα, όπως παρουσιάστηκε με τη Σειρά 6, διευκολύνει τη χρήση για παρακολούθηση ύπνου.

Δεδομένου ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Apple Watch παρέμεινε σταθερή από την πρώτη που κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2015, η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα ήταν αρκετά επίτευγμα.

[signoff]

πηγη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο