27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Είναι REALME, είναι ΦΘΗΝΟ κι από ΕΛΛΑΔΑ!!! Αξίζει;;; Realme C33 Full Review. #realme

Πέρασαν 3 χρόνια και μάλιστα ήταν ίδια περίοδος τέλη Δεκεμβρίου του 2019 που είχα φέρει το Πρώτο Realme στην Ελλάδα και μάλιστα ήταν το πολύ δυνατό τότε Χ2.
Τότε κανείς δεν την ήξερε, τώρα όμως όλοι την γνωρίζουμε, υπάρχει επίσημη αντιπροσωπία στην Ελλάδα και μάλιστα, για πολλούς από εσάς εκεί έξω είναι στις βασικές σας επιλογές για την απόκτηση νέου κινητού, γνωρίζοντας πλέον ότι είναι ίσως ότι πιο VFM μπορείτε να αποκτήσετε.

Τέρμα ο πρόλογος και πάμε να δούμε το Νέο Entry Level κινητό της… το Realme C33 που μάλιστα αυτήν την φορά δεν είναι από κάποιο Κινεζομάγαζο αλλά είναι από την Ελληνική αγορά.
Σαν Entry Level κινητό να πω πως απευθύνεται σε συγκεκριμένο Target Group καταναλωτών (το οποίο και αναλύω στο βίντεο) και πιστεύω ότι θα το καλύψει άνετα…
Πάμε λοιπόν να το αναλύσουμε με τα υπέρ και κατά του… γιατί τίποτα δεν είναι τέλειο, όσο ακριβό ή φθηνό κι αν είναι… και στο τέλος της ημέρας, αν έχετε την όρεξη και το χρόνο να δείτε το βίντεο είμαι σίγουρος πως θα έχετε όλη την απαραίτητη πληροφορία για να αποφασίσετε εσείς αν αυτό το κινητό είναι για εσάς ή όχι.

Για όποιον θέλει να το κάνει δικό του… λόγω των εορτών… και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους και σε όλες σας… (Χριστούγεννα σήμερα) μπορεί να το αποκτήσει από τις μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών και με 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπίας.
Η εκπτωτική τιμή του C33 είναι 169,90€ (αρχική τιμή 189,90€) για την έκδοση των 4GB RAM + 64GB και στα 189,90€ (αρχική τιμή 209,90€) για την έκδοση των 4GB RAM + 128GB.
Link: https://bit.ly/realmeC33-GoldenXmas

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο