25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Είσαι λάτρης του ‘Άλλου”;;; Στις 14 Απριλίου αποκαλύπτονται τα νέα Sony Xperia smartphones

Η Sony θα ανοίξει τα χαρτιά της για τη νέα σειρά Sony Xperia smartphones στις 14 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε επίσημα. Η ιαπωνική εταιρεία θα διοργανώσει μια online παρουσίαση μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η νέα ναυαρχίδα της, το Xperia 1 III. Προς το παρόν οι πληροφορίες που υπάρχουν μιλούν για οθόνη 6.5 ιντσών OLED με ανάλυση 4Κ και αναλογία πλευρών 21:9, καθώς και βελτιώσεις στη φωτεινότητα και την αντίθεση.

Ακόμη, αναμένεται το Xperia 10 III που θα «φοράει» τον Snapdragon 765G με 6GB RAM, καθώς και το Xperia Compact με οθόνη 5.5 ιντσών που θα θυμίζει iPhone Mini, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα κυκλοφορήσει εκτός Ιαπωνίας.

Υπομονή λοιπόν!

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο