22.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024

Εμφάνιση αλλάζει το Galaxy S25 Ultra και έχουμε τις πρώτες εικόνες

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι πρώτες εικόνες του Samsung Galaxy S25 Ultra, το οποίο φέτος αναμένεται να κάνει μερικές μικρές, αλλά σημαντικές εμφανισιακές αλλαγές. Συγκεκριμένα, η επόμενη ναυαρχίδα της Samsung θα αφήσει στο παρελθόν τις γωνιές, στρογγυλεύοντας τις άκρες. Οι πλευρές θα συνεχίσουν να είναι flat. Δεν θα επιστρέψει δηλαδή η καμπυλωτή οθόνη από τα παλιότερα μοντέλα της εταιρίας, αλλά οι τέσσερεις γωνίες θα στρογγυλέψουν, με όλα τα S25 να μοιάζουν μεταξύ τους.

Για την ιστορία, το Galaxy S24 Ultra είχε έναν εντελώς τετραγωνισμένο σχεδιασμό που το έκανε να ξεχωρίζει σε σχέση με τα απλά Galaxy S24, θυμίζοντας περισσότερο τις Note συσκευές από το παρελθόν της Samsung. Επιπλέον, το S25 Ultra αναμένεται να είναι μικρότερο και ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, ζυγίζοντας μόλις 219 γραμμάρια σε σύγκριση με τα 232 γραμμάρια του S24 Ultra, διατηρώντας παράλληλα το ίδιο μέγεθος οθόνης λόγω των μειωμένων πλαισίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι εικόνες αυτές προέρχονται από τον συνήθη ύποπτο ‘Onleaks’, ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν έχει κάνει έγκυρες αντίστοιχες διαρροές, ενώ συγκριτικές εικόνες ανάρτησε και ο leaker Ice Universe για να παρουσιάσει τη σημαντική διαφορά στα bezels και στο πάχος των καμερών από χρονιά σε χρονιά.

Εσωτερικά, το Galaxy S25 Ultra αναμένεται να τρέχει με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4, ο οποίος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, αλλά αναμένεται να προσφέρει βελτιωμένη απόδοση και ενεργειακή αποδοτικότητα. Φέτος, η Samsung φημολογείται ότι θα χρησιμοποιήσει αυτό το chipset παγκοσμίως και δεν θα επιστρέψει στην προηγούμενη πρακτική της να χρησιμοποιεί επεξεργαστές Exynos σε ορισμένες περιοχές. Η συσκευή θα συνεχίσει επίσης να χρησιμοποιεί την ίδια μπαταρία 5.000mAh με τους προκατόχους της, σε συνδυασμό με φόρτιση 45W. Με τις βελτιώσεις του Snapdragon 8 Gen 4 ωστόσο, το S25 Ultra μπορεί να έχει καλύτερη διάρκεια ζωής, παρά το γεγονός ότι έχει το ίδιο μέγεθος μπαταρίας με τα προηγούμενα μοντέλα.

Αν η Samsung ακολουθήσει τη φετινή της στρατηγική, η οικογένεια των Galaxy S25 συσκευών αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της 13ης Ιανουαρίου του 2025.

Η διαφορά μεταξύ Galaxy S24 Ultra και Galaxy S25 Ultra:

Εικόνα

Εικόνα

Τα πρώτα renders του Samsung Galaxy S25 Ultra:

ΠΗΓΗ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο