18.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Ένας φορτιστής για όλα τα δίκτυα από την OPEL!!!

Η Ευρώπη χαρακτηρίζεται από μία μεγάλη ποικιλία δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας, πριζών και επιλογών φόρτισης, χωρίς όμως αυτό να λειτουργεί ανασταλτικά για την ηλεκτροκίνηση.

Τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Opel, με αυτονομία έως 337 χλμ. στον κύκλο WLTP, όπως στο δημοφιλές Corsa-e, είναι πρακτικά για καθημερινή χρήση. Το ίδιο ισχύει και για τις επιλογές φόρτισης που προσφέρει η Opel, κυρίως για το Universal Charger, τον “ελβετικό σουγιά” των φορτιστών που δημιουργεί την κατάλληλη ηλεκτρική σύνδεση.

Το Universal Charger της Opel δεν διατίθεται μόνο για τα ηλεκτρικά μοντέλα με μπαταρία Mokka-e, Corsa-e, Zafira-e Life και Vivaro-e, αλλά και για το επαναφορτιζόμενο υβριδικό Grandland X PHEV.

Δεν έχει σημασία τι είδους μοντέλα οδηγούν οι ιδιοκτήτες Opel, καθώς αν χρειαστεί να επαναφορτίσουν τη μπαταρία τους σε ένα μακρινό ταξίδι, οι επιλογές είναι πολλές. Εάν βιάζονται, η μπαταρία των 50 kWh του Corsa-e, για παράδειγμα, μπορεί να ανακτήσει το 80% της φόρτισής της σε 30 λεπτά σε ένα σταθμό ταχείας φόρτισης συνεχούς ρεύματος με ισχύ 100 kW (DC). Εναλλακτικά, μπορούν να φορτίσουν μέσω επιτοίχιου φορτιστή (wallbax), ή μέσω σύνδεσης με καλώδιο σε οικιακή πρίζα. Όλα τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Opel διαθέτουν την υποδομή για όλες τις λύσεις φόρτισης, από μονοφασικό μέχρι τριφασικό φορτιστή με εναλλασσόμενο ρεύμα (AC) στα 11 kW.

Ο Opel παρουσιάζει τον Universal Charger για εύκολη φόρτιση
Το Universal Charger (καλώδιο φόρτισης πολλαπλών επιλογών σύνδεσης) συνδυάζει τις λειτουργίες των καλωδίων “Mode 2” και “Mode 3” με διάφορους αντάπτορες σε μία συσκευή. Οι πελάτες μπορούν να συνδέουν το φορτιστή σε όλες σχεδόν τις οικιακές πρίζες που υποστηρίζει κάθε χώρα – κάτι που ισχύει για την φίσα Τύπου 2. Οι πελάτες χρειάζονται μία πρίζα 400V AC για φόρτιση στο σπίτι με έως 11 kW. Η απαιτούμενη φίσα CEE-16, μαζί με τον αντάπτορα που προαναφέραμε, αποτελεί τμήμα του Universal Charger, σε μία πρακτική θήκη για την αποθήκευση των καλωδίων και των φισών στο χώρο αποσκευών.

Επομένως, το Universal Charger είναι ιδανικό για πελάτες που συνήθως φορτίζουν το αυτοκίνητό τους όλη τη νύχτα στο σπίτι, αλλά και για όσους κάνουν πότε-πότε μεγαλύτερα ταξίδια και χρειάζονται επαναφόρτιση κατά τη διάρκεια της διαδρομής σε ταχυφορτιστές.

Στην Ελλάδα, οι πελάτες που επιθυμούν να εγκαταστήσουν μία οικιακή υποδομή φόρτισης, μπορούν να λάβουν κρατική επιδότηση 500 ευρώ.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο