25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Fortnite – Ακόμα και το πανίσχυρο 2018 iPad Pro δεν μπορεί να τρέξει το παιχνίδι στα 120Hz at !

Όχι πολύ καιρό πριν, η Apple ξεκίνησε ένα παιχνίδι που ονομάζεται “υψηλότερα από σούπερ” ποιότητα εικόνας στην υπηρεσία συνδρομής παιχνιδιών Arcade. Ένα τέτοιο copywriting είναι εξαιρετικά κακό και περίεργο για εμάς, PC και τις κονσόλες παιχνιδιών γενικώς. Φυσικά, δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι μια συσκευή όπως το iPad Pro, που έχει ισχυρό υλικό, μπορεί να προσφέρει παιχνίδι σε επίπεδο κονσόλας. Το iPad Pro παρέχει υποστήριξη για την ενεργοποίηση του ρυθμού ανανέωσης των 120Hz, αλλά ακόμη και αυτός ο “υπολογιστής” (ο ορισμός της Apple), ο οποίος είναι ήδη ισχυρός, δεν μπορεί να αποδώσει τέλεια την εμπειρία των 120Hz.

Αν και η Apple έχει προσθέσει της υψηλής ανάλυσης ρυθμό ανανέωσης ProMotion στο iPad Pro του 2016 με την 9,7 ιντσών οθόνη, και ενώ έχει χρησιμοποιηθεί καθημερινά, μερικές μόνο εφαρμογές μπορούν να επωφεληθούν από αυτό το χαρακτηριστικό ανανέωσης των 120Hz. Όπως όλοι ξέρουμε, αυτός ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης είναι ευνοϊκός στη βελτίωση της εμπειρίας παιχνιδιού, αλλά δυστυχώς λίγα παιχνίδια μπορούν να τον υποστηρίξουν.

Μέχρι πέρυσι, με την εμφάνιση ορισμένων τηλεφώνων που είχαν την δυνατότητα για υψηλό ρυθμό ανανέωσης της οθόνης τους, οι προγραμματιστές των παιχνιδιών άρχισαν να παρέχουν ειδικές ρυθμίσεις στο παιχνίδι για τον ρυθμό αυτό. Επιλογές αυτές βέβαια ενεργοποιούνται σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο, με το Fortnite να υποστηρίζεται μόνο από το iPad Pro 2018 Pro. Τα Epic Games είναι επίσης ένα από τα αγαπημένα των συσκευών της Apple. Το Fortnite πάλι στα iPhone XR και XS ανοίγει μόνο στα 60Hz.

Σύμφωνα με τον συντάκτη του The Verge, μετά από ένα δοκιμαστικό παιχνίδι, διαπίστωσε ότι μετά την ενεργοποίηση στο iPad Pro της επιλογής των 120Hz στο παιχνίδι, η ρύθμιση ποιότητας εικόνας μειώθηκε αυτόματα στο μεσαίο επίπεδο. Η ανάλυση έπεσε πραγματικά πολύ, και το παιχνίδι έτρεχε κάτω από τους 120fps. Τα περισσότερα από αυτά ήταν περίπου 90 – 100 fps. Πρέπει να ξέρετε ότι το A12X Bionic μέσα στο iPad Pro έχει ήδη μία από τις καλύτερες επιδόσεις σε τρέχουσες κινητές συσκευές. Φανταστείτε λοιπόν εάν αυτός ο επεξεργαστής δεν μπορεί να πιάσει 120fps σταθερά, τι μπορεί να κάνουν άλλα τηλέφωνα ή ταμπλέτες.

Φυσικά, ακόμα και αν τα fps δεν μπορούν να τρέξουν, η υποστήριξη στα 120Hz μπορεί ακόμα να κάνει το παιχνίδι να μοιάζει καλύτερα. Καθώς οι οθόνες υψηλής συχνότητας ανανέωσης καθίστανται δημοφιλή στα κινητά τηλέφωνα, αυτό το έτος θα δούμε όλο και περισσότερα μοντέλα αλλά και περισσότερα παιχνίδια που θα μπορούν να παρέχουν αυτές τις ρυθμίσεις ρυθμού ανανέωσης. Φημολογείται ότι η νέα σειρά Galaxy S της Samsung, που θα την δούμε τον επόμενο μήνα, θα είναι εξοπλισμένη με οθόνη υψηλής συχνότητας ανανέωσης 120Hz. Στο παρελθόν, συνεργάστηκαν με τους Epic Games για να ξεκινήσουν την έκδοση Android του Fortnite, οπότε αυτή τη φορά μπορεί και να το δούμε σε αυτή την συχνότητα!?

 

[signoff]

 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο