30.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Cosmote – What’s Up: σου δίνουν απεριόριστα δεδομένα!

Σε μερικές ημέρες έρχεται το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Σίγουρα πάρα πολλοί θα έχετε κανονίσει να πάτε κάπου, μία εκδρομή, μία βόλτα στο χωριό. Η βόλτα όμως θέλει δεδομένα για να μπορείτε να σερφάρετε ενώ είστε στο χωριό, να μιλάτε μέσω Messenger, skype, facetime με γνωστούς και φίλους αλλά και ν’ ανεβάσετε τις υπέροχες φωτογραφίες που βγάλατε στη φύση στα κοινωνικά δίκτυα. Μην ανησυχείτε, όσοι έχετε Cosmote εδώ σας έχει…σας δίνει απεριόριστα δεδομένα για το τριήμερο της 28ης!

Ας δούμε όμως ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να έχετε απεριόριστα δεδομένα κατά την διάρκεια του τριήμερου της 28ης Οκτωβρίου και ποιοι μπορούν ν’ αποκτήσουν την προσφορά αυτή.

– Το πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί από Δευτέρα έως και Κυριακή και τα δωρεάν απεριόριστα data θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την Παρασκευή 00:00 έως την Κυριακή 23:59.

– Μπορεί να καταναλωθεί μόνο εντός Ελλάδος,

– Το πακέτο δε μοιράζεται και σε επιπλέον συσκευές.

– Πρώτα καταναλώνονται τα ΜΒ της προσφοράς.

– Η προσφορά δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί εκ νέου, μετά την λήξη.

– Πρώτα καταναλώνονται τα GB της προσφοράς, μετά τα GB των πακέτων GIGA και τέλος τα δωρεάν ενσωματωμένα ΜΒ του προγράμματος,

– Τα GB του πακέτου δεν μπορούν να καταναλωθούν κατά την περιαγωγή και δεν μοιράζονται σε επιπλέον συσκευές (Data Sharing).

– Τα GB της προσφοράς δεν μοιράζονται μεταξύ των μελών προγράμματος COSMOTE Family. Το κάθε μέλος του προγράμματος Family έχει την δυνατότητα να ενεργοποιεί και να καταναλώνει την προσφορά από την γραμμή του μόνο.

– Η προσφορά διατίθεται αποκλειστικά για ατομική χρήση. Σε περίπτωση που παρατηρηθεί κακόβουλη χρήση της προσφοράς ή χρήση με τέτοιο τρόπο ώστε να επηρεάζει την εμπειρία.

Αντίστοιχο πακέτο προσφοράς υπάρχει και στο What’s up, αλλά εκεί για να αποκτήσετε την προσφορά θα πρέπει να έχετε κάνει μία ανανέωση του χρηματικού υπολοίπου από τις 20/09 και μετά, όπως μου έδειξε φίλος μας στο FB που είδε την ανάρτηση για τα συμβόλαια, μιας και εγώ δεν έχω What’s up.

 

Μπείτε λοιπόν σήμερα στην εφαρμογή της Cosmote και ενεργοποιήστε την προσφορά των απεριόριστων δεδομένων για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!

Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος και στο Giveaway που τρέχουμε στο site αυτή την στιγμή, μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου –

Rogbid Rowatch 3S Review + Giveaway: Δείτε ένα φοβερό smartwatch, με πληθώρα χαρακτηριστικών, με παιχνίδια όπως Tetris να παίξετε και σε τιμή μόλις 31.74$ εάν δεν το κερδίσετε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο