27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Η Meizu επιστρέφει με το Meizu 10 που κυκλοφόρησε στα 110 $

Στο συνέδριο παρουσίασης νέων προϊόντων της Meizu σήμερα το απόγευμα, η εταιρεία επιστρέφει επίσημα στην αγορά smartphone με την κυκλοφορία του Meizu 10. Σύμφωνα με αναφορές, το Meizu 10 τοποθετείται ως «νέο σημείο αναφοράς για βασικά μοντέλα», με ελαφρύ , κομψή εμφάνιση, ασφαλής και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.

MEIZU 10 – Ένα αρκετά φθηνό κινητό βασικού επιπέδου

Όσον αφορά την εμφάνιση, το νέο τηλέφωνο υιοθετεί το νέο λογότυπο της mblu. Χρησιμοποιεί σχέδιο μικρο-τόξου τεσσάρων κυρτών και οθόνη σταγόνας νερού 6,52 ιντσών που υποστηρίζει αναγνώριση προσώπου για ξεκλείδωμα. Κάτω από την κουκούλα, το Meizu 10 έρχεται με το UNISOC T618 SoC. Αυτό το smartphone υποστηρίζει διπλή αναμονή διπλής κάρτας, καθώς και έως 6 GB RAM και 128 GB εσωτερική αποθήκευση. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι επεκτάσιμος έως 256 GB με microSD.

Στο τμήμα κάμερας, αυτή η συσκευή διαθέτει τριπλή ρύθμιση πίσω κάμερας. Διαθέτει κύρια κάμερα 48MP καθώς και βάθος 2MP και άλλη μια macro κάμερα 2MP. Στο μπροστινό μέρος, αυτό το βασικό smartphone χρησιμοποιεί κάμερα 8MP που υποστηρίζει ομορφιά πορτρέτου.

Το Meizu 10 έρχεται επίσης με μια ενσωματωμένη μεγάλη μπαταρία 5000 mAh που υποστηρίζει φόρτιση 10 W. Σύμφωνα με την εταιρεία, υπό κανονική χρήση, η τυπική διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 2 ημέρες. Επιπλέον, αυτή η συσκευή χρησιμοποιεί το σύστημα Flyme 9 lite (Android 11) και υποστηρίζει τηλεχειριστήριο υπέρυθρων καθώς και υποδοχή ακουστικών 3,5 mm. Το smartphone δεν διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά διαθέτει λειτουργία ξεκλειδώματος προσώπου.

Σύμφωνα με τη Meizu, το Flyme 9 lite είναι ένα σύστημα ειδικά σχεδιασμένο για βασικές συσκευές και υποστηρίζει έξυπνη βελτιστοποίηση One Mind. Υποστηρίζει επίσης λειτουργία μεγάλης γραμματοσειράς, προστασία απορρήτου, οικογενειακό κηδεμόνα και άλλες λειτουργίες.

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, αυτό το smartphone είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στην Κίνα. Το Meizu 10 έχει τρεις εκδόσεις και διατίθεται σε μαύρο, λευκό και πράσινο χρώμα. Οι τιμές είναι οι εξής

  • 4 GB + 64 GB – 699 γιουάν (110 $)
  • 4 GB + 128 GB – 799 γιουάν (125 $)
  • 6 GB + 128 GB – 899 γιουάν (141 $)

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο