25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η νέα έκδοση των Windows 95 εκτελείται σε Windows, macOS και Linux, με ειδικές εκδόσεις για συστήματα που βασίζονται σε ARM! Πως θα την κατεβάσετε!

Το 2020 ήταν η 25η επέτειος των Windows 95. Τα Windows 95 έφεραν αρκετές καινοτομίες στη ζωή μας όταν κυκλοφόρησαν, χαρακτηριστικά που υπάρχουν ακόμα και σήμερα, όπως την επιφάνεια εργασίας, την γραμμή εργασιών και το κουμπί Έναρξη.

Ο προγραμματιστής της Slack, Felix Rieseberg, κυκλοφόρησε τα Windows 95 ως εφαρμογή Electron πριν από δύο χρόνια, ενημερώνοντάς την λίγο μετά για να επιτρέψει την εκτέλεση κλασικών παιχνιδιών όπως το Doom. Τώρα κυκλοφορεί μια νέα έκδοση που μπορεί να εκτελεστεί σε οποιοδήποτε σύστημα Windows, Mac ή Linux.

Με βάση το πλαίσιο Electron, τα Windows 95 του Rieseberg είναι γραμμένα εξ ολοκλήρου σε JavaScript, οπότε δεν λειτουργεί τόσο ομαλά όσο θα ήταν αν ήταν μια εγγενής εφαρμογή, αλλά μην αφήσετε αυτό να σας ρίξει.

Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη σε προγράμματα εγκατάστασης και φορητές εκδόσεις για Windows (32-bit, 64-bit και ARM64), φορητές εκδόσεις για macOS (επεξεργαστής Intel, επεξεργαστής Apple M1) και Linux (32-bit, 64-bit, ARM64 και ARMv7 σε εκδόσεις rpm και deb).

Μόλις ενεργοποιηθεί, μπορείτε να κλειδώσετε ή να ξεκλειδώσετε το ποντίκι σας μέσα στο εικονικό λειτουργικό σύστημα πατώντας Esc.

Η νέα έκδοση των Windows 95 εκτελείται σε Windows, macOS και Linux, με ειδικές εκδόσεις για συστήματα που βασίζονται σε ARM! Πως θα την κατεβάσετε!

Κατεβάστε τα Windows 95 2.3.0 για WindowsmacOS ή Linux.

Η GitHub σελίδα τουRieseberg για τα Windows 95 είναι εδώ.

 

[signoff]

 

Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο