27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Η Qualcomm δημοσίευσε την οικονομική της έκθεση για το τρίτο τρίμηνο: αναμενόμενα έσοδα όχι λιγότερο από 4,4 δισεκατομμύρια δολάρια!

Σύμφωνα με σημερινές ειδήσεις, η Qualcomm, θα δημοσιεύσει την οικονομική της έκθεση για το τρίτο τρίμηνο για το οικονομικό έτος 2020 στις 29 Ιουλίου. Βάση τις μέχρι τώρα φήμες, η εταιρεία δεν περιμένει έσοδα λιγότερα από 4,4 δισεκατομμύρια δολάρια!

Το δεύτερο τρίμηνο έληξε. Οι περισσότεροι από τους τεχνολογικούς γίγαντες που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τις οικονομικές εκθέσεις του δεύτερου τριμήνου έχουν ήδη ανακοινώσει την ώρα κυκλοφορίας της έκθεσης. Παρόλο που η Qualcomm θα δημοσιεύσει την οικονομική της έκθεση για το τρίτο δημοσιονομικό τρίμηνο της χρήσης 2020, αυτό το οικονομικό τρίμηνο έληξε στα τέλη Ιουνίου και έχει πλέον λήξει.

Κρίνοντας από τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον επίσημο ιστότοπο της Qualcomm, η οικονομική έκθεση του τρίτου τριμήνου θα δημοσιευθεί στις 29 Ιουλίου. Η τηλεδιάσκεψη των οικονομικών αναλυτών θα πραγματοποιηθεί στις 1:45 μ.μ. ώρα Ειρηνικού στις 29 Ιουλίου, δηλαδή ώρα Πεκίνου.

Για το τρίτο οικονομικό τρίμηνο, η οικονομική έκθεση της Qualcomm για το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο που κυκλοφόρησε στις 29 Απριλίου, αναμένεται να αποφέρει έσοδα 4,4 έως 5,2 δις δολάρια ΗΠΑ και τα κέρδη ανά μετοχή σύμφωνα με το US GAAP εκτιμάται ότι θα είναι 0,29 έως 0,49 δολάρια ΗΠΑ.

Όσον αφορά την αναμενόμενη κατάσταση, τα έσοδα της Qualcomm κατά το τρίτο οικονομικό τρίμηνο ενδέχεται να μειωθούν από έτος σε έτος. Κατά το τρίτο οικονομικό τρίμηνο της χρήσης 2019, η Qualcomm έλαβε τέλος αδειοδότησης διπλώματος ευρεσιτεχνίας της Apple ύψους 4,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ και τα έσοδα για το τρίμηνο έφτασαν επίσης τα 9,6 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, ανεξάρτητα από τα τέλη άδειας χρήσης διπλώματος ευρεσιτεχνίας της Apple, με τα έσοδα για το οικονομικό τρίμηνο να ήταν 4,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

 

[signoff]

 

Πηγή: www.ithome.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο