25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η ViewFinity S9 οθόνη της Samsung με 5K ανάλυση κοστίζει 1.599 δολάρια και κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα

Η 5K ViewFinity S9 οθόνη της Samsung κυκλοφορεί από τον επόμενο μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, δίνοντας την ευκαιρία στους χρήστες Mac και PC να την αποκτήσουν στην τιμή των 1.599 δολαρίων.
Ο τεχνολογικός γίγαντας ανακοίνωσε την πρώτη του οθόνη 5K στη CES τον Ιανουάριο και την κυκλοφόρησε τον Ιούνιο στη Νότια Κορέα.Η Samsung σχεδίασε την οθόνη ViewFinity S9 5K 27 ιντσών για δημιουργούς, με υποστήριξη HDR 600, ματ επίστρωση για μείωση των αντανακλάσεων και λειτουργία Eye Saver Mode πολύωρη χρήση. Η πρώτη 5K οθόνη της εταιρείας διαθέτει ανάλυση 5.120 x 2.880, 99% DCI-P3 και 221 pixels ανά ίντσα. Επιπλέον, μπορείτε να βαθμονομήσετε την οθόνη μέσω της εφαρμογής SmartThings είτε στη Βασική λειτουργία, η οποία προσαρμόζει τις ρυθμίσεις gamma και την ισορροπία λευκού, είτε στην Επαγγελματική λειτουργία, η οποία ελέγχει τη φωτεινότητα και τη θερμοκρασία χρώματος ή τον χώρο. Περιλαμβάνει web κάμερα με ανάλυση 4K η οποία είναι συμβατή με PC και με Mac.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η ViewFinity S9 5K κοστίζει ακριβώς το ίδιο με τον ανταγωνιστή της, την οθόνη 27 ιντσών Apple Studio Display, η οποία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις αρχές του 2022. Η πρόταση της Samsung έχει τον ίδιο ρυθμό ανανέωσης, αλλά προσφέρει καλύτερα χαρακτηριστικά στο σύνολο από την Apple Studio Display (ή τουλάχιστον τα περιλαμβάνει χωρίς επιπλέον κόστος). Η Apple χρεώνει επιπλέον 400 δολάρια για να ρυθμίσετε το ύψος και τη γωνία της οθόνης σας και ένα επιβλητικό ποσό 2.299 δολαρίων αν θέλετε επίσης την έκδοση με nano-texture glass. Επιπλέον, το VieFinity S9 5K διαθέτει web κάμερα 4K έναντι της επιλογής 12MP της Apple.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο