25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η Vodafone δίνει 20GB ΔΩΡΕΑΝ internet και 1500 λεπτά ομιλίας! Πως θα τα πάρετε!

Σίγουρα έχετε δει τις καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή της Βαρυμπόμπης και Κρυονέρι. Ήδη η ατμόσφαιρα έχει γεμίσει με στάχτη και καλό είναι να μείνετε μέσα, ειδικότερα άτομα με αναπνευστικά προβλήματα, όπως σας έχω γράψει πριν λίγο και εδώ – Συναγερμός από το Εθνικό Αστεροσκοπείο: Μείνετε σπίτι, κλείστε παράθυρα, πόρτες!

Όπως μ’ ενημέρωσαν από την Vodafone, η εταιρεία αναγνωρίζοντας την ανάγκη επικοινωνίας των συνδρομητών της, στην περιοχή της Βαρυμπόμπης και του Κρυονερίου, που έχουν επηρεαστεί πολύ σοβαρά από την φωτιά που ξέσπασε χθες 3/08/2021, θα τους δοθούν αυτόματα και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από τις 03/08/2021 έως και τις 18 Αυγούστου 2021

1500 λεπτά ομιλίας προς όλους και 20GB ΔΩΡΕΑΝ internet για 15 ημέρες

Η ενημέρωση των συνδρομητών θα γίνει με sms και αφορά ιδιώτες και επαγγελματίες συνδρομητές κινητής, Καρτοπρογράμματος και Καρτοκινητής.

Στην περίπτωση που είσαστε δικαιούχος της προσφοράς και δεν σας έχει έρθει το μήνυμα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση πελατών για να το δούνε και να σας δώσουν την προσφορά.

 

Update: Η Vodafone έβγαλε και επίσημη ενημέρωση στη σελίδα της στο Facebook, όπου λέει τα εξής:

Στηρίζουμε έμπρακτα όλους τους συνδρομητές μας που ζουν στην Αττική, την Εύβοια και τη Μεσσηνία και πλήττονται από τις πυρκαγιές για να καλύψουμε τις ανάγκες τους για περισσότερη επικοινωνία.
Προσφέρουμε για 15 μέρες:
• σε όλους τους συνδρομητές Vodafone ιδιώτες και επαγγελματίες, συμβολαίου κινητής, καρτοπρογράμματος, καρτοκινητής
• που ζουν στις πληγείσες περιοχές- Βαρυμπόμπη, Κρυονέρι, Αδάμες, Θρακομακεδόνες, Ολυμπιακό χωριό, Λίμνη Ευβοίας, Βασιλίτσι Μεσσηνίας :
• αυτόματα και δωρεάν
• 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους, και
• 20 GB.
Οι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την ενεργοποίηση με SMS στο κινητό τους.
Επιπλέον, η Vodafone αναστέλλει τη διαδικασία είσπραξης οφειλών και φραγής εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων για τους κατοίκους των παραπάνω περιοχών που έχουν πληγεί για 15 μέρες.

 

[signoff]

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο