27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

iPhone 15: Πρώτα παγκοσμίως smartphones με τεχνολογία Ηybrid lens

Η σειρά iPhone 15 θα διαθέτει φακούς από γυαλί και πλαστικό με f/1.7 aperture, πριν η Apple επεκτείνει την τεχνολογία στα iPhone 16. Η εν λόγω αναβάθμιση ουσιαστικά θα καταστήσει τα iPhone 15 series smartphones τα πρώτα global smartphones με υβριδικό design φακών, καθώς συσκευές που διαθέτουν την εν λόγω τεχνολογία, όπως της Xiaomi πωλούνται μόνο στη Κίνα.

Οι φακοί αυτοί διαθέτουν ένα στοιχείο γυαλιού και έξι στοιχεία πλαστικού. Παράλληλα αποκαλύπτεται ότι η κύρια κάμερα των iPhone 15 θα διαθέτει f/1.7 aperture, μια μικρή αύξηση από το f/1.79 που προσφέρεται στα iPhone 14 Pro.

Αν και η νέα οικογένεια θα διαθέτει τον 48MP αισθητήρα της Sony, τον οποίο γνωρίσαμε στα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max, το μεγαλύτερο διάφραγμα θα επιτρέψει την είσοδο περισσότερου φωτός στον αισθητήρα για 20% περισσότερο φως. Και περισσότερο φως σημαίνει καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και τη δυνατότητα χρήσης μεγαλύτερων ταχυτήτων κλείστρων.

Ακολούθως, στο iPhone 16 Pro Max θα συναντήσουμε δυο στοιχεία γυαλιού και έξι στοιχεία πλαστικού στο φακό, ενώ θα δούμε την είσοδο τέτοιων hybrid designs και στις telephoto και ultrawide κάμερες. Για την εν λόγω οικογένεια προορίζεται και η stacked τεχνολογία μπαταρίας, μαζί με 40w γρήγορη ενσύρματη φόρτιση και 20w ασύρματη μέσω MagSafe.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο