27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Κάντε αγορές από το Banggood με έκπτωση 10% με το ειδικό κουπόνι μας!

Το Banggood σίγουρα όλοι το ξέρετε. Ένα ηλεκτρονικό eshop από την Κίνα με πολύ μεγάλη ποικιλία, πολύ καλές τιμές και φυσικά αξιόπιστο! Σας βρήκα λοιπόν ένα κουπόνι που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε σχεδόν όλο το site και να πάρετε ότι θέλετε με 10% έκπτωση!

Το κουπόνι ισχύει σ’ αρκετά μέρη, αλλά δυστυχώς όχι παντού! Που δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε? Λοιπόν δεν μπορείτε για αγορές στις κατηγορίες: Power Banks, SmartPhone, Feature Phones, TV Boxes, Electric Bikes, Electric Scooters & Wheels, Laptop and Netbooks, Projectors & Accessories, Home Appliances, Practical Electronic Gadgets, FPV System, Radio and Receiver, Watch Phone, Indoor Lighting, Τρισδιάστατος εκτυπωτής, τηλεόραση & αξεσουάρ, μίνι υπολογιστής, κάρτα γραφικών, tablet Android, tablet Windows, οθόνη, έπιπλα γραφείου, όργανα μέτρησης και ανάλυσης, δέκτης & αξεσουάρ τηλεόρασης, έξυπνο ρολόι.

Πατήστε πάνω στο μπάνερ από πάνω για να μεταφερθείτε στο κατάστημα και χρησιμοποιήστε το κουπόνι BGAFF10OFF. Θα ρίξει την τιμή κάτω κατά 10%!

Μπορείτε να βρείτε όμως και προϊόντα FPV με έκπτωση 10%, αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι – BGFPV-10

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο