27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Ο Liu Zuohu παρουσίασε το OnePlus 8T σαν την πιο λεπτή και πιο ελαφριά ναυαρχίδα!

Καθώς πλησιάζει η συνέντευξη τύπου του OnePlus 8T, ο Liu Zuohu δημοσίευσε και εξήγησε για άλλη μια φορά τα κύρια σημεία πώλησης αυτού του νέου προϊόντος, στο Weibo σήμερα το πρωί, χαρακτηρίζοντάς το σαν μία από τις πιο λεπτές και ελαφριες ναυαρχίδες φέτος. Επισυνάπτεται μια λεπτομερής φωτογραφία του πίσω μέρους του OnePlus 8T.

Ο Liu Zuohu δήλωσε στο Weibo ότι το πάχος του OnePlus 8T είναι 8,4 mm και το βάρος του είναι 188 g. Έγραψε επίσης: «Το OnePlus 8T θα πρέπει να είναι ένα από τα λεπτά και ελαφριά κινητά ναυαρχίδα φέτος. Για να χάσουμε αυτό το ένα γραμμάριο βάρους, έχει γίνει πολλή προσπάθεια και έχει αυξηθεί κατά πολύ το κόστος. Επομένως, δεν είναι εύκολο στη χρήση και την αγάπη. ”

Κρίνοντας από τις τοπικές λεπτομέρειες του OnePlus 8T που αποκαλύφθηκαν επίσημα σήμερα, το πίσω μέρος του μηχανήματος υιοθετεί μια τρισδιάστατη καμπύλη γυάλινη σχεδίαση και οι άκρες της ατράκτου περιορίζονται. Η συνολική όραση είναι πολύ λεπτή. Ταυτόχρονα, τα προϊόντα OnePlus πάντα έδιναν έμφαση στην αίσθηση. Αυτό είναι επίσης δυνατό. Είναι να πάρετε μια καλύτερη αίσθηση. Ταυτόχρονα, το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με μια ορθογώνια οπίσθια μονάδα τεσσάρων καμερών και είναι εξοπλισμένη με δύο λυχνίες πλήρωσης LED.

Το iTechNews.gr έμαθε ότι το OnePlus 8T θα κυκλοφορήσει το απόγευμα της 15ης Οκτωβρίου. Χθες, ο Liu Zuohu ανακοίνωσε τη “σταθερή φωτογραφία μακιγιάζ” του OnePlus 8T με τη μορφή βίντεο. Η έκδοση “Blue Domain” του OnePlus 8T δημιούργησε για πρώτη φορά τη “διάχυτη υφή”. Επίσης το τηλέφωνο μπορεί επίσης να είναι το πιο ανθεκτικό στα δακτυλικά αποτυπώματα. ”

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο