25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Kospet Tank M1 Special Edition Giveaway – Έχουμε νικητή!

Την εταιρεία Kospet την ξέρετε πολύ καλά. Σας έχω παρουσιάσει 2 smartband δικά της στο παρελθόν και 5 smartwatch, μαζί με το Kospet Tank M1 πριν λίγες ημέρες σε βίντεο μόνο, 6. Το smartwatch που είχα πάρει από το Cafago, δυστυχώς όπως σας είχα δείξει, ΔΕΝ άντεξε τα βασανιστήρια μου, μιας και στους -20C το ρολόι παρέδωσε πνεύμα, όταν η εταιρεία λέει ότι αντέχει μέχρι και -40C (-40 μέχρι 70C)!

Το σχετικό βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ: Kospet Tank M1: Τελικά πόσο ανθεκτικό είναι το ρολόι!? Για να δούμε…

Συνεννοήθηκα με την εταιρεία, τους έδειξα και το σχετικό βίντεο και μου στείλανε άλλο, σε αντικατάσταση αυτού που μου χάλασε, σε μία πολύ special συσκευασία και με 2 χρόνια εγγύηση. Επειδή το smartwatch, εκτός από την αντοχή του σε πολικές θερμοκρασίες, είναι πάρα πολύ καλό, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο παρουσίαση που είχα φτιάξει πριν χαλάσει, αποφάσισα να το κάνω διαγωνισμό/giveaway έτσι όπως μου ήρθε, με την ζελατίνα, και κάποιος τυχερός ή τυχερή να το κερδίσει. Δείτε όμως τι φοβερή συσκευασία μου ήρθε και θα κερδίσετε!

Ας δούμε όμως πρώτα τι χαρακτηριστικά έχει το ανθεκτικό ρολόι της Kospet, το βίντεο παρουσίαση που σας είχα κάνει με το προηγούμενο από το Cafago που είχα πάρει και μετά θα προχωρήσουμε και στον διαγωνισμό μας! Οι φωτογραφίες που έχω παρακάτω, είναι από το Tank M1 που είχα πάρει από το Cafago. Είπαμε, αυτό που μου έστειλε η Kospet δεν το ανοίγω, για να το πάρετε έτσι όπως μου ήρθε!

Το Tank M1 είναι ένα θωρακισμένο ρολόι της Kospet, που έρχεται ν’ αντιμετωπίσει με επιτυχία όπως λέει η εταιρεία, κάθε αντίξοη κατάσταση που θα έρθει μπροστά του. Το KOSPET TANK M1 συνδέεται με το κινητό σας μέσω BT 5.0 και πρέπει να είναι Android 5.1 ή iOS 10.0 και άνω. Για την σύνδεση χρησιμοποιεί την εφαρμογή Da Fit. Το Μ1 εκτός των κλασσικών λειτουργιών, υποστηρίζει καταγραφή της αρτηριακής σας πίεσης και τον κορεσμό του αίματος σας σε οξυγόνο. Είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IP69. Διαθέτει οθόνη διαστάσεων 1.72 inch, IPS, με ανάλυση 280*320 pixels. Η μπαταρία που διαθέτει είναι χωρητικότητας 380 mAh, με χρόνο αναμονής τις 50 ημέρες και χρόνο χρήσης υπό φυσιολογικές συνθήκες, τις 15 ημέρες. Η φόρτιση μετά γίνεται μαγνητικά. Το ρολόι είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και πλαστικό, ενώ το λουράκι είναι από σιλικόνη. Οι διαστάσεις, το πλάτος του λουρακιού είναι στα 22mm, ενώ το συνολικό μήκος στα 265mm. Το ρολόι ζυγίζει 55γρ.

Δείτε και το βίντεο παρουσίαση που σας είχα φτιάξει τότε. Εσείς δεν ξεχνάτε να το κοινοποιήσετε το βίντεο, να γραφτείτε στο κανάλι και να πατήσετε την καμπανούλα, ώστε να σας έρθει ειδοποίηση για το επόμενο βίντεο ή διαγωνισμό που θα σας έχω!

Το Kospet Tank M1 μπορείτε να το βρείτε σε διάφορα μαγαζιά. Απ’ ότι βλέπω αυτή την στιγμή δεν είναι σε στοκ στο Cafago, πάραυτα εγώ θα σας δώσω το link εάν θέλετε να κάνετε κάποια αγορά από εκεί, να κάνετε μέσω του affiliate που θα σας δώσω.

Προϊόν Κατάστημα Κουπόνι Τιμή Τώρα αγοράζουμε
2022 KOSPET TANK M1 Rugged Outdoor Smart Watch Blood Pressure 5ATM IP69K Waterproof Bluetooth Smartwatch For Men Hekka HekkaKTM1 27,96 €
KOSPET TANK M1 1.72-inch 280*320 Full-touch Screen Outdoor Sports Rugged Smartwatch Cafago 43.04€
KOSPET TANK M1 1.72-inch 280*320 Full-touch Screen Outdoor Sports Rugged Smartwatch TomTop 44.25 €
KOSPET TANK M1 Smartwatch 1.72” Screen SpO2 HR BP Monitor Fitness Tracker IP69 Waterproof Sports Watch – Black Geekbuying € 56.49

 

 

Giveaway time!!!

 

Μετά το Giveaway που έκανα με το DT100 Pro Max, σειρά έχει τώρα το Kospet Tank M1 Special Edition, μια και μου ήρθε σε πολύ σπέσιαλ συσκευασία. Σκοπός μου, όπως έχω ξαναπεί, είναι κάθε 15 ημέρες να τρέχω από ένα giveaway, ώστε κάποιος να κερδίζει από κάτι. Αυτό σημαίνει ότι εάν γραφτείτε στις ειδοποιήσεις του site (την καμπάνα κάτω αριστερά) ή στο newsletter, δεν θα χάσετε κανένα διαγωνισμό! Ο διαγωνισμός ισχύει από αυτή την στιγμή μέχρι και την άλλη Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2022. Όλοι όσοι μένουν μόνιμα σε Ελλάδα και Κύπρο και είναι ενήλικες, μπορούν να πάρουν μέρος. Ακολουθείτε τις οδηγίες από κάτω, κερδίζετε βαθμούς και στο τέλος, την παράλλη δευτέρα δηλαδή, στις 24 Οκτωβρίου, το πρόγραμμα το ίδιο θα βγάλει νικητή ή νικήτρια μόνο του, όπως έγινε και με τους προηγούμενους διαγωνισμούς. Επίσης βασικό, κάνετε τις αγορές σας μέσω των affiliate links του site, ώστε να μπορώ να παίρνω διάφορα πράγματα από τα μαγαζιά, να έχω να σας τα δίνω σε giveaway. Εάν δεν δείχνω κατανάλωση, δεν θα μπορώ να ζητάω. Υπόψιν, εσείς ΔΕΝ πληρώνετε ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω εάν κάνετε την αγορά σας μέσω των Link:

Χρησιμοποιείτε τα links του itechnews.gr για τις αγορές σας, βοηθάει!
Banggood – https://www.banggood.com/custlink/3Kvha87JKc
Cafago – https://www.cafago.com/?aid=itechnews&cr=
TomTop – https://ad.admitad.com/g/xljorca896fdc1efdcca4bf89f6ddb/
Aliexpress – https://alitems.com/g/1e8d114494fdc1efdcca16525dc3e8/
Geekbuying – https://fas.st/Ymr4n
Hekka – https://shrsl.com/3ji2t

Δείτε και το βίντεο του διαγωνισμού, ώστε να δείτε και τι θα κερδίσετε

 

Όπως βλέπετε έχουμε νικητή! Συγχαρητήρια στον νικητή μας! Περιμένω στο email του site (info@itechnews.gr )να μου στείλει τα δεδομένα του, για να του στείλω το smartwatch. Θα πρέπει να το κάνει το αργότερο μέχρι την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, αλλιώς το δώρο του μεταφέρετε στον επόμενο διαγωνισμό που ξεκίνησε σήμερα –

Rogbid Rowatch 3S Review + Giveaway: Δείτε ένα φοβερό smartwatch, με πληθώρα χαρακτηριστικών, με παιχνίδια όπως Tetris να παίξετε και σε τιμή μόλις 31.74$ εάν δεν το κερδίσετε!

 

Kospet Tank M1 giveaway

 

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο