25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Lenovo SH1- Αποκτήστε με λιγότερο από 10€ τελική τ’ ασύρματα αδιάβροχα μαγνητικά ακουστικά από το Flash Sales του Cafago

Όλοι όσοι ασχολούνται με το αθλητισμό, κυρίως με το τρέξιμο/περπάτημα, το πιο χρήσιμο αξεσουάρ είναι τ’ ασύρματα ακουστικά που έχουν, συνδεδεμένα με το κινητό τους ακούγοντας μουσική. Για την δουλειά αυτή, σας έχω τα τέλεια ασύρματα ακουστικά, τα Lenovo SH1, που φοριούνται γύρω από τον λαιμό οπότε δεν υπάρχει φόβος να σας πέσουν και να τα χάσετε κάπως, είναι αδιάβροχα και μαγνητικά. Όσο για τιμή, κοστίζουν με λιγότερο από 10€ τελική και θα τα βρείτε στο Flash Sales του Cafago.

Τ’ ασύρματα ακουστικά Lenovo SH1 θα τα βρείτε σε Μαύρο/Κόκκινο/Πράσινο/Μπλε χρώμα. Τ΄ ακουστικά συνδέονται με το κινητό σας μέσω BT V5.0 και παραμένουν συνδεδεμένα μέχρι και 10 μέτρα μακριά. Το ηχείο έχει διάμετρο ο οδηγός του στα 14,2 mm. Η μπαταρία των ακουστικών έχει χωρητικότητα 110mAh, που μεταφράζεται σε 12h χρήση. Το μέγεθος της συσκευασίας του είναι στα 17,1*13,3*2,4cm και βάρος 68g.

Τ΄ ασύρματα ακουστικά Lenovo SH1, όπως σας είπα συνδέονται μέσω BT 5.0, ώστε να έχουν υψηλή απόδοση, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, χαμηλή καθυστέρηση και σταθερή σύνδεση σήματος. Είναι αδιάβροχα και φέρουν πιστοποίηση IPX5, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την καταστροφή των ακουστικών από την εφίδρωση. Φέρουν εργονομικό σχεδιασμό, με σωστή εφαρμογή στον ακουστικό πόρο, σταθερά και άνετα στη χρήση, χωρίς να πέφτουν εύκολα. Χάρις τον έξυπνο έλεγχο των καλωδίων, πραγματοποιεί έλεγχο πολλαπλών λειτουργιών αναπαραγωγής μουσικής, κλήσης κ.λπ. Ο σχεδιασμός μαγνητικής αναρρόφησης, αφαιρεί τα κουραστικά βήματα αποθήκευσης, χωρίς να μπερδευτεί και να χαθεί. Η ενσωματωμένη μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 110 mAh διασφαλίζει μεγάλης διάρκειας χρήσης, πάνω από 12 ώρες αναπαραγωγής, χωρίς να ανησυχείτε για έλλειψη ενέργειας.

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-v9090b.html?aid=itechnews” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0f07″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2020/04/order_icon_itechnews.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε με μόλις €9.79 τελική τιμή από το Flash Sales του Cafago τ’ ασύρματα αδιάβροχα μαγνητικά ακουστικά Lenovo SH1 μέχρι τις 31`Μαρτίου![/su_button]

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο