20 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Να σε “πετάξω” μέχρι τον Άρη;;; Γη-Άρης μέσα σε τρεις μήνες, με τη χρήση νέας τεχνολογίας!!!

Σε τρεις μήνες υπόσχεται να μεταφέρει αστροναύτες από τη Γη στον Άρη μια πρωτοποριακή πυραυλική τεχνολογία με θερμοπυρηνική προώθηση, που αναπτύσσει αμερικανική εταιρία.

Με δεδομένο τον στόχο της NASA να στείλει έως το 2035 ανθρώπους στον Άρη, δηλαδή 225 εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά, αλλά και το αφιλόξενο του Κόκκινου Πλανήτη, είναι σημαντικό να ελαττωθεί κατά το δυνατόν η διάρκεια του διαπλανητικού αυτού ταξιδιού.

Η εταιρία USNC-Tech, με έδρα το Σιάτλ, προτείνει τη χρήση κινητήρα με πυρηνική θερμική προώθηση που θα έχει διπλάσια αποτελεσματικότητα απο τους χημικούς κινητήρες που χρησιμοποιούνται σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να ταξιδεύουν όχι μόνο ταχύτερα και μακρύτερα, αλλά και θα καταναλώνουν λιγότερο καύσιμο.

[signoff]

 

Πηγή: https://www.kathimerini.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο