27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

“ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΧΘΕΣ”… Στα 85€ Από Ευρώπη!!! Gaming “Γραφειάρα” BlitzWolf® BW-GD2 1400*660*750mm με όλα τα κομφόρ!!!

Σε ζαλίζουν τα παιδιά… ή νιώθεις εσύ παιδί και γλυκοκοιτάζεις Gaming γραφείο αλλά η τιμές στο απαγορεύουν… εδώ είναι η λύση όσο η τιμή είναι αυτή!!!

Το γραφείο είναι τέρας 1400*660*750mm με την υπογραφή της Blitzwolf και πραγματικά με όλα τα “κομφόρ” και τι λέω;;; Ποτηροθήκη, βάση για τα ακουστικά σου, οπή για διαχείριση καλωδίων, αποθηκευτικό χώρο και άλλα.. 

BlitzWolf® BW-GD2 Gaming Desk 55” Wide Spacious Desk Computer Table Gamer Workstation Ergonomic Design with Full Desk Mouse Pad Game Handle Rack Cup Holder and Headphone Hook Holder for Home Office σε τιμή;;; 84,9€ από την Πολωνική αποθήκη του Banggood με κουπόνι BG0b922b Ασφαλώς χωρίς κανένα τελωνείο και σε λίγες ημέρες στο σπίτι σου…
Link: https://bit.ly/3YEn2ii

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

[signoff]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο