25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Προσφορά: Huawei Honor Band 5 Basketball Version – Μία διαφορετική έκδοση του πολύ γνωστού μας wearable, με μόλις 21.9€ με το κουπόνι μας από το Geekbuying!

Σας έχω δείξει ήδη την Global έκδοση του κανονικού Honor Band 5 και μάλιστα κάποιος ήταν αρκετά τυχερός για να το αποκτήσει. Τώρα έχει σειρά μία διαφορετική έκδοση του Honor Band 5, για basktaball όπως λέει. Ουσιαστικά δεν έχω καταλάβει γιατί έπρεπε η Honor να βγάλει διαφορετική έκδοση για το συγκεκριμένο άθλημα, αλλά αφού το έκανε, ας το δούμε.

Το HONOR Band 5 Basketball Edition έχει το Honor Chip, ενώ συνδέεται με το κινητό σας μέσω BT V4.2. Το σχέδιό του είναι ορθογώνιο, με το κυρίως μέρος να είναι κατασκευασμένο από PC και το λουράκι να είναι από ύφασμα. Όσο για το χρώμα, θα το βρείτε μόνο στο γκρι…. Για εφαρμογή χρησιμοποιεί την ίδια με την κανονική έκδοση του Honor Band 5, το Huawei Wear, που υποστηρίζει Ελληνικά. Βάση την σελίδα του Geekbuying, το Honor Band 5 δέχεται κείμενο στα αγγλικά/κινέζικα, ενώ η γλώσσα του είναι στα αγγλικά. Βέβαια ξέροντας την Huawei, πιστεύω ότι θα υποστηρίζει κανονικά τα ελληνικά, όπως υποστηρίζει και η κανονική έκδοση του Huawei Honor Band 5.

Το HONOR Band 5 Basketball Edition, εκτός από τις γνωστές ειδοποιήσεις που έχει σαν wearable, για κλήσεις, μηνύματα, ξυπνητήρια, υπενθυμίσεις, κτλ, έχει και ένα ειδικό Sport mode και έχει τις εξής λειτουργίες: Basketball Mode Supported, Professional Running Guidance

Εμφανισιακά έχει οθόνη αφής 0.50″ LED. Η μπαταρία του είναι λιθίου με χωρητικότητα 100mAh. Για να φορτίσει θα χρειαστεί περίπου 1.5 ώρα. Έχει χρόνο αναμονής τις 14 ημέρες.

Για να το αποκτήσετε το HONOR Band 5 Basketball Edition από το Geekbuying στην τιμή των 21.9€, αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι 3UHY2BHC. Αν πάλι θέλετε να πάρετε την κανονική έκδοση του Honor Band 5, με το κουπόνι BGGR238, μπορείτε να το πάρετε στα 25.7€

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο