27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Ψεύτικη καταχώριση ενός Samsung Galaxy S22 Ultra στο Geekbench αφήνει τον Mrwhosetheboss να εμπλακεί κατά λάθος στο σκάνδαλο βαθμολογίας!

Μία ανάρτηση έχει δημιουργήσει κυματισμούς στον κόσμο της τεχνολογίας ως συνήθως, με τον Mrwhosetheboss να εμπλέκεται στην τελευταία σύγκρουση μεταξύ των υποστηρικτών του ενός προϊόντος και του άλλου. Αυτή τη φορά, οι οπαδοί του Qualcomm Snapdragon αντιμετωπίζουν τους υποστηρικτές των επεξεργαστών Exynos της Samsung, ειδικά όσον αφορά το Samsung Galaxy S22 Ultra. Η κατάσταση ξεκίνησε από την κάπως αβλαβή εμφάνιση ενός αποτελέσματος Geekbench που εμφανίζεται σε ένα βίντεο ειρωνικά σχετικά με το αμφιλεγόμενο βοηθητικό πρόγραμμα GOS της Samsung, το οποίο προσφέρει υψηλότερη απόδοση της συσκευής όταν πιστεύει ότι εκτελεί ένα συνθετικό σημείο αναφοράς.

Οι θαυμαστές των συσκευών S22 με την επωνυμία Samsung Exynos άρχισαν γρήγορα να δημοσιεύουν ένα στιγμιότυπο οθόνης αυτού του συγκεκριμένου αποτελέσματος, καθώς δείχνει ότι το Exynos 2200 υποτίθεται ότι κερδίζει με πολύ αξιοπρέπεια με τους 1.287 πόντους σε δοκιμές μονού πυρήνα και ειλικρινά εκπληκτικά με τους 4.288 βαθμούς στη δοκιμή πολλαπλών πυρήνων. Για να το θέσουμε αυτό στο πλαίσιο, η δική μας δοκιμή του Exynos 2200 στο Geekbench (με το S22 Ultra) οδήγησε σε 1.154 πόντους (μονό) και 3.560 πόντους (πολλαπλούς), οι οποίοι θα άφηναν την ανανεωμένη συσκευή που είχε τα “αποτελέσματά” της. στο βίντεο Mrwhosetheboss +11,53% και +20,45%, αντίστοιχα, πριν από την ενότητα κριτικών μας.

[affcoups id=”93220″]

Ωστόσο, οι υποστηρικτές του Snapdragon και οι ορθολογικοί αναθεωρητές άρχισαν σύντομα να επισημαίνουν ορισμένες αποκλίσεις, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι το στιγμιότυπο οθόνης του Geekbench αναφέρει ότι το Galaxy S22 Ultra εκτελείται σε Android 11, παρόλο που κυκλοφόρησε με Android 12. Επιπλέον, εξαιρετική δουλειά ντετέκτιβ (ειδικά από τον Golden Reviewer) οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το στιγμιότυπο του αποτελέσματος του Geekbench που κατεβάσατε προέρχεται σαφώς από ένα τηλέφωνο Xiaomi και είναι πιθανότατα μια καταχώριση για ένα Redmi K50 Pro με Dimensity 9000 SoC που έχει τροποποιηθεί για να δείχνει τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με το Galaxy S22.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Σε μια έξυπνη κίνηση, ο Arun Maini μπήκε αμέσως στην αυξανόμενη οργή, παραδεχόμενος ότι το στιγμιότυπο οθόνης απλώς κατέβηκε και το περιεχόμενο του βίντεο δεν σχετίζεται με τη εικόνα που εμφανίζεται. Το πιο σημαντικό, δήλωσε επίσης «Δεν πειράξαμε καθόλου τη φωτογραφία, είναι ακριβώς όπως την κατεβάσαμε». Στην πραγματικότητα, όπως έχει επισημανθεί από έναν σχολιαστή, μία από τις πρώτες εικόνες που εμφανίζονται σε μια αναζήτηση Google για το “S22 Ultra Geekbench” είναι αυτό το φαινομενικά πλαστό στιγμιότυπο οθόνης. Είναι ατυχές το γεγονός ότι ο δημοφιλής YouTuber, ο οποίος προσφέρει σταθερά υψηλό επίπεδο διαφάνειας στα βίντεο του καναλιού, βρέθηκε κατά λάθος σε αυτό το σκάνδαλο παραποίησης σημείων αναφοράς.

[affcoups id=”93213″]

 

 

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο