19 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Mi Fit 3.0.4 GR – Νέα έκδοση με πολλές δυνατότητες για το Mi Band σας!

Εάν είστε κάτοχος ενός Mi Band, τότε σίγουρα ξέρετε την εφαρμογή Mi Fit. Το Mi Band είναι από τα πρώτα σε πωλήσεις παγκοσμίως wearable. Από την έκδοση 3.0.0, που είχε βγει μόνο στο Mi Store, η Xiaomi προσπαθεί να προσθέσει σωστά Ελληνικά, αλλά ακόμα δεν την έχει κάνει πλήρως ελληνική. Φτάσαμε στην έκδοση 3.0.4 πια, όπου φυσικά μπορείτε να την βρείτε μόνο εδώ, πλήρως ελληνική, με όλα τα γνωστά κόλπα και βελτιώσεις που υπάρχουν και στις προηγούμενες εκδόσεις.

Όσοι περιμένετε να κατεβάσετε από το playstore, είναι στην 3.0.2 πια, αλλά φυσικά χωρίς να είναι πλήρως μεταφρασμένη στα Ελληνικά και το πιο βασικό…δεν έχει τα έξτρα χαρακτηριστικά που βρίσκεται μόνο εδώ! Φυσικά και αυτή η έκδοση βγαίνει πια σε συνεργασία με τον Maddoctor, οπότε γνωρίζεται ότι έχετε την καλύτερη και πιο αξιόπιστη εφαρμογή, που σας έδινε δωρεάν και χωρίς ποτέ να υπάρξει πρόβλημα, για περίπου δύο χρόνια!

Εάν ψάχνετε το πρόγραμμα από το Google Playstore, μπορείτε πάντα να το κατεβάσετε από εδώ. Η ίδια έκδοση που βρίσκεται εδώ, υπάρχει και στο Mi Store που μπορείτε να την βρείτε εδώ. Η έκδοση που σας δίνω είναι φυσικά από το Mi Store, που είναι πιο πρόσφατη και πλήρης.

Το πρόγραμμα Mi Fit διαχειρίζεται τις εκδόσεις των Mi Band (1, 1S, 2), τις δύο εκδόσεις της ζυγαριάς, τα παπούτσια της Xiaomi, συνεργάζεται με το Amazfit.

Μην ξεχνάτε ότι στο site υπάρχει οδηγός πως να κάνετε downgrade το firmware σε περίπτωση προβλήματος. Επίσης υπάρχει οδηγός πως να κάνετε το Mi Band να σας μιλάει στα ελληνικά.

Η 3.0.4 περιλαμβάνει όλα τα γνωστά κόλπα που τα βλέπετε και στις φωτογραφίες παρακάτω, όπως και το Google Fit που φαίνεται ότι μου δουλεύει τώρα. Επίσης δουλεύει ο χάρτης που σας δείχνει την διαδρομή που κάνατε στις δραστηριότητες, που πριν έδειχνε ένα άσπρο πράγμα. Εξακολουθώ να έχω το bug με το ξεκλείδωμα δυστυχώς…

Υπόψιν την εφαρμογή, όταν της κάνετε την εγκατάσταση, το Google Playstore την βλέπει κανονικότατα, χωρίς πρόβλημα! Δεν είναι δηλαδή περίεργα πειραγμένη η εφαρμογή, ώστε να έχετε τον οποιοδήποτε φόβο.

Μην ξεχνάτε να γραφτείτε στο newsletter μας, ώστε να ενημερώνεστε για νέες εκδόσεις της εφαρμογής, αλλά και για προσφορές, νέα και διαγωνισμούς που έχουμε εδώ στο iTechNews.gr!

[wysija_form id=”1″]

Λόγο της έναρξης συνεργασίας με τον Maddoctor, αφαιρέθηκε η αναφορά By iTechNews.gr στην εφαρμογή και έχει παραμείνει μόνο η Ελληνική σημαία που καθιέρωσε πρώτος ο Maddoctor, ώστε να ξέρετε ότι η εφαρμογή που έχετε είναι αξιόπιστη εφαρμογή, μεταφρασμένη και ελεγμένη από τον ίδιο, χωρίς φυσικά κανένα φόβο. 

Την τελευταία έκδοση του Mi Fit, την Mi Fit 3.0.4 GR μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ:

[sdm_download id=”7200″ fancy=”1″ new_window=”1″ color=”green”]

Εάν ψάχνεται να αποκτήσετε και εσείς ένα Mi Band, μπορείτε να το βρείτε είτε στην Ελλάδα στο MediaMarkt ή στο Mi Store στο Golden Hall προς 40€, είτε στο Lightinthebox, ή στο Geekbuying ή στο Banggood ή στο Zapals.

Επίσης μην ξεχνάτε να κοιτάτε στην κατηγορία Προσφορές που έχουμε στο iTechNews.gr, επειδή κατά καιρούς βγάζω κουπονάκια για το mi band 2 κυρίως, για να το αποκτήσετε ακόμα πιο φθηνά!

[profilepress-login id=”3″]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
  1. Τρεχει η εγκατάσταση και στο τέλος γράφει “εφαρμογή δεν εγκαταστάθηκε”

    Τι μπορεί να φταίει ?

    Έχω την 3.0.2

    • Εάν έχεις την 3.0.2 του playstore, η εφαρμογή μου έχει διαφορετική ψηφιακή υπογραφή, οπότε δεν μπορεί να εγκατασταθεί η μία πάνω από την άλλη. Κάνε απεγκατάσταση την παλιά (τα στοιχεία δεν χάνονται γιατί είναι αποθηκευμένα στο Mi Cloud) και βάλε του site.

  2. Στην αναγνώριση κλήσεων στο mi band για παράδειγμα, όταν η επαφή έχει ελληνικούς χαρακτήρες δεν τους διαβάζει αλλά βγάζει????? αυτο

  3. Εντάξει. Τα κατάφερα. Νόμιζα ότι αυτός ο οδηγός ήταν για πιο παλιά έκδοση της εφαρμογής και δεν έπιανε στην καινούρια . Σε ευχαριστώ πολύ.

    • Τι κινητό έχεις και σε τι γλώσσα? Κατέβασε την τελευταία έκδοση, απεγκατέστησε όποια παλιά ή γενικώς όποια έχεις, επανεκκίνηση και μετά κάνε εγκατάσταση αυτή που κατέβασες στο κινητό σου. Εάν δεν βλέπεις ελληνικά, υπάρχει οδηγός στο site.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο