20.8 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Στα 26€… Το σκληρό σαν πέτρα Kospet Rock… Ο επώνυμος κλώνος του Xiaomi Amazfit Ares…

Η Kospet δεν είναι τυχαία εταιρία.. είναι από αυτές που ήρθαν για να μείνουν, σχεδιάζοντας τα δικά της ρολόγια και έχει γράψει την δική της ταυτότητα στον χώρο των Smart – wrist watch (έχουμε δει αρκετά στο κανάλι και για τα χρήματα τους είναι μια χαρά). Με πρώτο το Kospet Probe να έχει κάνει τρελά νούμερα με τιμή κάτω από 30€!!!

[50 Days Standby]Kospet Rock 1.69 Inch Large Screen Heart Rate Blood Pressure SpO2 Monitor 20 Sport Modes bluetooth 5.0 Three-proof Outdoor Smart Watch σε τιμή;;; 26,83€ από το Banggood με κουπόνι BGNYROCK. Προτιμήστε ασφαλή μέθοδο αποστολής Priority direct mail 100% Χωρίς τελωνείο.

Link: http://bit.do/Kospet-Rock

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο