27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Το Redmi K40 έρχεται στη βασική έκδοση με μπαταρία 4520mAh, διατηρώντας παράλληλα μια λεπτή και ελαφριά αίσθηση!

Η ναυαρχίδα Redmi K40 θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 25 Φεβρουαρίου και η εταιρεία συνέχισε να διαρρέει νέες πληροφορίες σχετικά με το κινητό και σήμερα.

Κρίνοντας από το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, η σειρά Redmi K40 έρχεται στάνταρ με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 4520 mAh, θα εξοπλισμένη με το τσιπ Snapdragon 888, δεν θα θυσιάζει την εμπειρία ζωής της μπαταρίας, διασφαλίζοντας παράλληλα μια ελαφριά και λεπτή αίσθηση.

Το Redmi K40 έχει ήδη ανακοινωθεί η εμφάνιση του. Το κινητό θα διαθέτει στρογγυλεμένη ορθογώνια μονάδα οπίσθιου φακού. Δύο από τις συμμετρικές κάμερες φαίνεται να είναι μεγαλύτερες, ενώ ο συμμετρικός κύκλος της άλλης κάμερας είναι προσωρινά άγνωστος.

Σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες, η σειρά Redmi K40 θα λανσάρει τα Redmi K40 και Redmi K40 Pro, τα οποία αναμένεται να είναι εξοπλισμένα με τσιπ Snapdragon 870 και Snapdragon 888, χρησιμοποιώντας μια κεντρική διάτρητη οθόνη 6,67 ιντσών, χρησιμοποιώντας το τελευταίο υλικό E4 AMOLED της Samsung στην οθόνη, υποστηρίζοντας ρυθμό ανανέωσης 120Hz και με το άνοιγμα της μπροστινής κάμερας να είναι περίπου στα 2,8 mm.

Το Redmi K40 Pro θα είναι επίσης εξοπλισμένο με κύρια κάμερα 108 εκατομμυρίων pixel + 8 εκατομμύρια pixel + 5 εκατομμύρια pixel + 2 εκατομμύρια pixel, με την μπροστινή κάμερα να είναι στα 30MP και να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 33W. Επιπλέον, το μηχάνημα θα υποστηρίζει επίσης Dolby Atmos και θα διαθέτει διπλή πιστοποίηση Hi-Res.

Τα μοντέλα της σειράς Redmi K40 θα σας συναντήσουν στις 25 Φεβρουαρίου. Προς το παρόν, έχουν ανοίξει ραντεβού σε μεγάλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Xiaomi Mall και το JD.com.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο