25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Το TikTok κατάργησε 140.000 βίντεο που σχετίζονται με πνευματικά δικαιώματα τον Μάιο και αντιμετώπισε 1.192 παράνομους λογαριασμούς!

Το Douyin ανακοίνωσε ότι τον Μάιο του 2021, συνολικά 140.000 βίντεο που σχετίζονται με πνευματικά δικαιώματα καταργήθηκαν από την πλατφόρμα και θα αντιμετωπιστούν 1192 παράνομοι λογαριασμοί. Καταγγελίες από πολλούς κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων περιεχομένου έγιναν η αιτία για αυτές τις κινήσει.

Το Douyin έχει επενδύσει περισσότερους πόρους στην καταπολέμηση της πειρατείας και της απάτης στον τομέα της ασφάλειας φέτος.

Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι στο μέλλον, θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν ανεπιφύλακτα τη δημιουργία βίντεο υψηλής ποιότητας και να καταπολεμούν τις παραβάσεις και την πειρατεία.

 

Σύμφωνα με προηγούμενες ανακοινώσεις, στο πρώτο τρίμηνο του 2021, κατά την καταπολέμηση της απάτης με υψηλές συχνότητες, όπως γνωριμίες στο διαδίκτυο, έλεγχος εργασίας μερικής απασχόλησης, αγορές κ.λπ., το Κέντρο Ασφαλείας Douyin απέκλεισε 474.119 ύποπτους δόλιους λογαριασμούς. Μεταξύ αυτών, η πλατφόρμα μπλόκαρε ενεργά το 99,8% των λογαριασμών. .

Ταυτόχρονα, το Ντουίν συνεργάστηκε επίσης με τα όργανα δημόσιας ασφάλειας κατά της καταστολής 26 συμμοριών απάτης και συνέλαβε 120 υπόπτους εγκληματιών αυτό το τρίμηνο. Επί του παρόντος, υπάρχουν καθημερινά εκατοντάδες μοντέλα καταπολέμησης της απάτης στην πλατφόρμα Douyin, με περισσότερες από 8.000 στρατηγικές ελέγχου κινδύνων, οι οποίες μπορούν να παρακολουθούν ενεργά περισσότερο από το 92% της απάτης.

 

[signoff]

 

via

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο