27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Το “Ετεροχρονισμένο”… Out Οf The Box Part 2… Ευχάριστες Και Δυσάρεστες Εκπλήξεις

Ναι είναι Το “Ετεροχρονισμένο”… Out Οf The Box Part 2 γιατί έχει γίνει πριν από περίπου 3 εβδομάδες και είχε μείνει κάπου μέσα στην κάρτα μνήμης…

Σάββατο σήμερα που ανεβάζω αυτό το βίντεο και πάμε να περάσουμε καλά και χαλαρά να δούμε μαζεμένα πράγματα από την αγορά της Κίνας… Αλλά… θα έχουμε και Ευχάριστες Και Δυσάρεστες Εκπλήξεις, τροφή για σκέψη και εκπληκτικές προσφορές που άλλες ισχύουν και άλλες όχι, γι’ αυτό λοιπόν ακολούθα τις οδηγίες του βίντεο… και τα link που θα βρεις ποιο κάτω.

Δεν θα σου πω άλλα…

Για όποιον θέλει να τσεκάρει τα προϊόντα με την σειρά παρουσίασης…

Η απλή έκδοση δεν υπάρχει… αλλά υπάρχει σε πολύ καλή τιμή η Bluetooth έκδοση μέσω Mijia App XIAOMI Mijia Smart Mosquito Dispeller APP σε τιμή;;; 12,4€ από το Banggood σε Promo. Προτιμάτε πάντα ασφαλείς μεθόδους αποστολής EU Priority line και Priority direct mail. Link: https://bit.ly/35dRuFI

ZMI QINGHE Mosquito Dispeller σε τιμή;;; 14,9€ από το Banggood με κουπόνι bg10offaff. Προτιμάτε πάντα ασφαλείς μεθόδους αποστολής EU Priority line και Priority direct mail.
Link: https://bit.ly/2QlFZZ1

Auto Darkening Welding Mask σε τιμή;;; 15,5€ από το Banggood με κουπόνι BGherra. Προτιμάτε πάντα ασφαλείς μεθόδους αποστολής EU Priority line και Priority direct mail.
Link: https://bit.ly/3gx8jRh

200A Groud Welding 1.5M Cable σε τιμή;;; 16.7€ από το Banggood σε Promo. Προτιμάτε πάντα ασφαλείς μεθόδους αποστολής EU Priority line και Priority direct mail.
Link: https://bit.ly/3pLSQ3M

Unicorn Over-Ear Headphones σε τιμή;;; 14€ από το Banggood. Προτιμάτε πάντα ασφαλείς μεθόδους αποστολής EU Priority line και Priority direct mail.
Link: https://bit.ly/3iARfMJ

STN26 bluetooth Headset Cat Ears σε τιμή;;; 19,5€ από το Banggood με κουπόνι BGhoney2110. Προτιμάτε πάντα ασφαλείς μεθόδους αποστολής EU Priority line και Priority direct mail.
Link: https://bit.ly/2Tovt4i

Bakeey BK-TF1 Memory Card στα 32gb σε τιμή;;; 6.26€ από το Banggood σε Promo. Προτιμάτε πάντα ασφαλείς μεθόδους αποστολής EU Priority line και Priority direct mail.
Link: https://bit.ly/3wk2Nbo

Andoer Camera Cage Sony ZV1 σε τιμή;;; 28,97€ από το TOMTOP σε Promo. Προτιμήστε ασφαλή μέθοδο αποστολής Duty free shipping
Link: https://bit.ly/3vbOh44

USB LED Laser Projector σε τιμή;;; 19,5€ από την Πολωνική αποθήκη (PL) του Banggood με κουπόνι BGhoney2110. Προτιμάτε πάντα ασφαλείς μεθόδους αποστολής EU Priority line και Priority direct mail.
Link: https://bit.ly/2RPLEaw

Για το Redmi Note 10 Pro Special Edition στα 279 κομπλέ και από Ευρώπη… όποιος “πρόλαβε – πρόλαβε” δυστυχώς ΤΕΛΟΣ... αλλά αν θέλεις να προλαβαίνεις πραγματικά ψαγμένες προσφορές και όχι στην εύκολη λύση του copy paste σε ότι δίνουν οι Κινέζοι (που πίστεψε με σχεδόν όλοι κάνουν)… γράψου στο κανάλι μου στο Telegram ή και στο iTechNews.gr.

Αν όμως θέλεις Redmi Note 10 Pro και 108mp κάμερα εδώ είναι η καλύτερη προσφορά που τρέχει σήμερα θα την βρεις εδώ

Xiaomi Redmi Note 10 Pro Global Version 6GB 64GB 108MP Camera σε τιμή;;; 205,99€ από το Banggood σε Promo. Προτιμήστε ασφαλή μέθοδο αποστολής EU priority line… 100% χωρίς τελωνείο.
Link: https://bit.ly/3iz09Ky

κι αν θέλεις ντε και καλά το Redmi Note 10 Pro 8/128 (αρκεί να περιμένεις λίγο)

Xiaomi Redmi Note 10 Pro Global Version 8GB 128GB 108MP σε τιμή;;; 272€ από το Banggood σε Promo κι αν έχεις πόντους μπορείς να το χτυπήσεις έως και 231€!!! Προτιμήστε ασφαλή μέθοδο αποστολής EU priority line… 100% χωρίς τελωνείο.
Link: https://bit.ly/35bD8FZ

Ulanzi WL-1 18mm Wide Angle Lens 10X Macro Lens Sony ZV1 σε τιμή;;; 37,94€ από το TOMTOP σε Promo. Προτιμήστε ασφαλή μέθοδο αποστολής Duty free shipping
Link: https://bit.ly/3gffPkQ

INKEE Wireless Remote Control Mini Tripod σε τιμή;;; 43,85€ από το TOMTOP σε Promo. Προτιμήστε ασφαλή μέθοδο αποστολής Duty free shipping
Link: https://bit.ly/3pL11NX

Οι μάσκες… οι περί ου ο λόγος.. 50Pcs Disposable Medical Mouth Face Mask 3-layer είναι στα 5 + € και δεν συμφέρει τώρα
Link: https://bit.ly/35dNMff

τα ακουστικά για τους ασυρμάτους δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα…

Σε αυτήν την τιμή τα χτυπάς χθες… BlitzWolf® AirAux AA-ER3 σε τιμή;;; 19,8€ το Banggood με κουπόνι BGff67d6. Προτιμάτε πάντα ασφαλείς μεθόδους αποστολής EU Priority line και Priority direct mail.
Link: https://bit.ly/3iAfElw

DT NO.1 DT35+ σε τιμή;;; 19,85€ (όχι όλα)από το Banggood σε Promo. Προτιμήστε ασφαλή μέθοδο αποστολής EU priority line… 100% χωρίς τελωνείο.
Link: https://bit.ly/3gwYKBE

Για περισσότερες προσφορές και κουπόνια Unpackan’s Daily selected Coupons
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn
και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Για την στήριξη του καναλιού.
Donate: http://bit.ly/2Zf3Bg5
Banggood: http://bit.ly/2NcBOdV
Gearbest: http://bit.ly/2ZcC13k
Aliexpress: http://bit.ly/2z4UXXd

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο