27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi Aqara συναγερμός καπνού – Μπορεί να ενεργοποιηθεί ακόμα και χωρίς ρεύμα!

Σήμερα, η εταιρεία οικολογικής αλυσίδας Xiaomi Greenmi Lianchuang παρουσίασε σήμερα τον συναγερμό καπνού Aqara (έκδοση NB-IoT). Θα αρχίσει να πουλιέται επίσημα στην Κίνα, στις 12:00 στις 12 Δεκεμβρίου σε Aqara Tmall / Jingdong / Xiaomi Youpin / Aqara Smart.

Ο συναγερμός καπνού Aqara διαθέτει ενσωματωμένη κάρτα τηλεπικοινωνιών NB-loT. Ακόμη και αν υπάρχει διακοπή ρεύματος ή διακοπή δικτύου στο σπίτι, μπορεί να εκπέμπει μια υπενθύμιση συναγερμού και να σπρώξει την υπενθύμιση συναγερμού μέσω του APP Xiaomi Mijia. Ταυτόχρονα, υπάρχει υποστήριξη πολλαπλών κοινοποιήσεων σε διαφορετικούς ανθρώπους, που μπορεί να μοιραστεί μέσω της APP σε 5 χρήστες, ώστε να μπορεί να λάβουν τις υπενθυμίσεις εγκαίρως.

Χρησιμοποιεί φωτοηλεκτρικούς αισθητήρες για την ανίχνευση των συνθηκών. Όταν η συγκέντρωση καπνού φτάσει στο κατώφλι προειδοποίησης, ο συναγερμός καπνού εισέρχεται στη λειτουργία συναγερμού πυρκαγιάς και εκπέμπεται ένας προοδευτικός ήχος με υψηλό ντεσιμπέλ και μια κόκκινη αναμμένη υπενθύμιση, η οποία μπορεί να φθάσει τα 80 ντεσιμπέλ μέσα σε 3 μέτρα, υπενθυμίζοντας αμέσως στο προσωπικό στο σπίτι να λάβει μέτρα.

Ο θάλαμος καπνού είναι ανθεκτικός στη σκόνη και στα έντομα, μειώνοντας τους ψευδείς συναγερμούς που προκαλούνται από την καθημερινή συσσώρευση σκόνης. Τα υψηλής ποιότητας επιβραδυντικά φλόγας επιλέγονται για να προστατεύουν τα εσωτερικά εξαρτήματα από την κανονική λειτουργία τους σε περίπτωση πυρκαγιάς. Το ενσωματωμένο τσιπ χαμηλής κατανάλωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 2 χρόνια υπό κανονική διάρκεια ζωής της μπαταρίας και έχει περάσει πιστοποίηση πυρκαγιάς CCC.

Η συσκευή όπως σας είπα συνδέεται μέσω της εφαρμογής Xiaomi Mijia Home. Μέσω της Xiaomi Mijia APP, μπορεί να συνδεθεί με πιο έξυπνες συσκευές για την παρακολούθηση της ασφάλειας και να λάβει περαιτέρω μέτρα έκτακτης ανάγκης.

Από πλευράς λειτουργιών, έχει ένδειξη έντασης σήματος δικτύου, υπενθύμιση χαμηλής μπαταρίας, υπενθύμιση ανοιχτού πίσω καλύμματος κ.λπ., όλα στην APP του κινητού τηλεφώνου για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τα προβλήματα με τη συσκευή. Ταυτόχρονα, υποστηρίζει τη μακρόχρονη σιωπή του για να αποφευχθεί το πρόβλημα της παραδοσιακής ανόδου και της χειροκίνητης λειτουργίας.

 

[signoff]

 

Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο