25.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi – Ενημέρωσε την λίστα των κινητών που θα έχουν 3 χρόνια ενημερώσεις. Έχετε εσείς κάποιο?

Η Xiaomi ανακοίνωσε τη νέα πολιτική ενημέρωσης για πρώτη φορά στις 9 Σεπτεμβρίου 2021.

Η πολιτική αναφέρει ότι τα νέα τηλέφωνα Xiaomi θα λάβουν αναβαθμίσεις συστήματος τριών γενεών Android και τέσσερα έτη επιδιορθώσεων ασφαλείας.

Η εταιρεία κυκλοφορεί τακτικά δύο ενημερώσεις Android και τριετή τριμηνιαία ενημέρωση ασφαλείας για τις μεσαίες συσκευές και τις κορυφαίες συσκευές της. Αυτή λοιπόν είναι μια μεγάλη αλλαγή στην πολιτική ενημέρωσης λογισμικού της Xiaomi.

Σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στη λίστα συσκευών που θα λάβουν τρία χρόνια σημαντικών ενημερώσεων λειτουργικού συστήματος και τέσσερα χρόνια ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας.

 

Κατάλογος συσκευών Xiaomi: 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

  • Xiaomi 11T
  • Xiaomi 11T Pro
  • Xiaomi 11 Lite 5G NE

Λοιπόν, αυτή είναι η πρώτη φορά που ανακοινώθηκε ένα νέο σχέδιο λίγες ημέρες πριν από την κυκλοφορία των Xiaomi 11T και 11T Pro. Ωστόσο, αργότερα η εταιρεία έκανε επίσης μια ανακοίνωση για το Xiaomi 11 Lite 5G NE.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Αλλά προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε αν ο ΚΑΕ θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική για τα υπάρχοντα smartphone της. Ωστόσο, εάν η νέα λύση φτάσει στις υπάρχουσες συσκευές, πιστεύουμε ότι η σειρά Xiaomi Mi 11 θα το δοκιμάσει σίγουρα.

Σύντομα, περισσότερες συσκευές θα προστεθούν σε αυτήν τη λίστα. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας, θα ενημερώσουμε αυτό το άρθρο εάν έρθουν νέες πληροφορίες.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο