22.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Huawei ετοιμάζει φωτογραφικό κινητό με αισθητήρα 1 ίντσας στην κύρια κάμερα

Η Huawei όπως φαίνεται θα είναι ο επόμενος μεγάλος κατασκευαστής που θα χρησιμοποιήσει σε κινητό της τον πανίσχυρο αισθητήρα 1 ίντσας της Sony.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάλιστα, η Huawei έχει αρχίσει ήδη τις δοκιμές του αισθητήρα σε ένα κινητό το οποίο εικάζεται ότι θα είναι το επόμενο Mate 60. Η ίδια πηγή ισχυρίζεται ότι και η Honor πειραματίζεται με τον μεγάλο αισθητήρα οπότε κάτι μας λέει ότι σύντομα αυτή η ελίτ ομάδα κινητών με μεγάλο αισθητήρα θα γίνει αρκετά μεγαλύτερη. Φυσικά δεν έχουμε ακόμη πληροφορίες για το ποιος αισθητήρας είναι αυτός, αλλά μπορούμε εύκολα να βάλουμε στοίχημα ότι πρόκειται για τον IMX989 που έχουμε δοκιμάσει στα Xiaomi 12S Ultra και Xiaomi 13 Pro.

Τα πλεονεκτήματα της χρήστης του αισθητήρα αυτού φυσικά είναι πολλά, και αν τα συνδυάσεις με την παραδοσιακά εξαιρετική ποιότητα εικόνας που προσφέρουν πάντα τα φωτογραφικά κινητά της Huawei τότε σίγουρα περιμένουμε πράγματα και θαύματα στο προσεχές μέλλον.
Το πιο πρόσφατο Huawei P60 Pro χρησιμοποιεί τον IMX888, ο οποίος έχει μέγεθος 1/1,43 ίντσας. Παρά τη χρήση ενός μικρότερου αισθητήρα, η Huawei έχει βελτιστοποιήσει τον αλγόριθμο επεξεργασίας εικόνας και φαίνεται να έχει κάνει φανταστική δουλειά στην ποιότητα της εικόνας. Μάλιστα θα λέγαμε ότι τα πρώτα δείγματα της κάμερας του P60 Pro μπορούν να συγκριθούν άνετα με αυτά που έχουμε δει από κινητά με κάμερα 1 ίντσας του ανταγωνισμού.

Μια διαρροή μας έχει αποκαλύψει πρόσφατα ότι η σειρά Huawei Mate 60 μπορεί να κυκλοφορήσει το 3ο τρίμηνο του 2023, οπότε μάλλον δεν θα αργήσουμε πολύ να δούμε το νέο φωτογραφικό αριστούργημα της Huawei.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο