15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Diablo 3 – Η NS έκδοσή του θα τρέχει στα 720p με 60 frames/sec

Η Blizzard πρόσφατα αποκάλυψε ότι η NS έκδοση του πολύ γνωστού παιχνιδιού “Diablo 3” θα τρέχει στα 60 frames/sec, ενώ η ανάλυσή του θα είναι στα 720p. Η ανάλυση που θα έχει το TV mode θα είναι στα 960p, ενώ θα μπορεί να υποστηρίξει σύνδεση μέσω διαδικτύου και στην ίδια οθόνη online να φαίνονται μέχρι και 4 άτομα.

Η NS έκδοση του “Diablo 3” θα περιέχει όλες τις ενημερώσεις που υπάρχουν μέχρι και σήμερα για το παιχνίδι, όπως το “Death of Death” και το “The Resurrection of the Dead”. Ο Pete Stilwell, υψηλόβαθμος στέλεχος στην εταιρεία, ανέφερε ότι χρειάστηκαν 9 μήνες σε όλη την ομάδα για να καταφέρουν να περάσουν το παιχνίδια στην πλατφόρμα του NS.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο GameInformer, ο Stilwell ανέφερε επίσης ότι θα χαιρόταν πολύ να δει τους χαρακτήρες του “Diablo” να εμφανίζονται στο “Nintendo All-Star Fight” η να γινόταν ο Coba στο “Super Mario Bros.”, Diablo 3, ο αρχικακός του παιχνιδιού.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο