25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Άλλα 3 κινητά της “σκοτώνει” η Xiaomi!

Αυτές οι συσκευές θα καταργηθούν σύντομα, επομένως μπορεί να θέλετε μια νέα συσκευή εάν είστε κάτοχος μιας από αυτές.

Η Xiaomi έχει πολλές συσκευές στην κατοχή της, που κυμαίνονται από κανονικά πράγματα όπως smartphone, tablet και smartwatches, έως άλλα πράγματα όπως συσκευές IoT όπως router. Η Xiaomi κυκλοφόρησε επιτέλους την ενημερωμένη λίστα για τις συσκευές End-of-Life της. Λοιπόν, ας ρίξουμε μια ματιά.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

 

Συσκευές Xiaomi End of Life – λίστα συσκευών και άλλα

Προηγουμένως αναφέραμε για τις άλλες συσκευές Xiaomi που δεν θα λαμβάνουν πια ενημερώσεις. Η Xiaomi ενημερώνει τη λίστα με τις συσκευές που φτάνουν στο τέλος του κύκλου ζωής της κάθε τόσο, με την νέα λίστα να περιλαμβάνει πολλές συσκευές που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν πολλοί χρήστες. Λοιπόν, ας δούμε ποιες νέες συσκευές προστέθηκαν στη λίστα.

  • Redmi Note 7 (lavender)
  • Redmi Note 7 Pro (violet)
  • Redmi GO (tiare)

[affcoups id=”95084″]

Η πλήρης λίστα περιλαμβάνει περισσότερες συσκευές, επομένως εδώ είναι μια εικόνα της πλήρους λίστας συσκευών που δεν περιλαμβάνονται πλέον, με την σειρά Redmi Note 7 και το Redmi GO να είναι οι πιο πρόσφατες προσθήκες στη λίστα συσκευών τέλους ζωής της Xiaomi.

Αυτές οι συσκευές που φτάνουν στο τέλος της ζωής της Xiaomi, δεν θα λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένων ενημερώσεων ασφάλειας και διεπαφής MIUI, και το πιο σημαντικό, ενημερώσεις πλατφόρμας Android. Έτσι, θα κολλήσετε για πάντα στην έκδοση του Android στη συσκευή σας. Εάν διαθέτετε μία από αυτές τις συσκευές, σας συνιστούμε να αποκτήσετε μια πιο νέα συσκευή για τη δική σας ασφάλεια και την ασφάλεια των δεδομένων και του απορρήτου σας. Ωστόσο, εάν ξέρετε τον τρόπο να περάσετε κάποια custom ROM, τότε η ζωή του κινητού σας σίγουρα θα επεκταθεί αρκετά.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο