27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Σούπερ Εκπτώσεις της Tronsmart στο Aliexpress Από 11 Νοεμβρίου έως 12 Νοεμβρίου

Οκτώβριος 2021: Η εταιρεία Tronsmart είναι γνωστή για τα καινοτόμα προϊόντα ήχου υψηλής ποιότητας και προσιτής τομής. Πρόσφατα παρουσίασε τα πρώτα της ασύρματα TWS ακουστικά Tronsmart Onyx Prime που διαθέτουν διπλά υβριδικά ηχεία. Τα ηχεία αυτά είναι ισχυρά και απόλυτα συντονισμένα και ισορροπημένα. Έτσι τα Onyx Prime προσφέρουν λεπτομερή ήχο υψηλής ποιότητας σε διευρυμένο εύρος συχνοτήτων (10Hz – 25kHz). Οι χαμηλές και μεσαίες συχνότητες αποδίδονται δυνατά και ρεαλιστικά, ενώ εμπλουτίζονται μελωδικά με τις υψηλές συχνότητες με μεγάλη ακρίβεια, μέσω ενός προηγμένου αλγόριθμου απρόσκοπτης απόδοσης. Τα Tronsmart Onyx Prime είναι τώρα διαθέσιμα στο Geekbuying στην τιμή των 69,99 $. Μπορούμε όμως να τα αποκτήσουμε από τις 11 Νοέμβρη έως τις 12 Νοέμβρη με 33% Έκπτωση, από το επίσημο κατάστημα της Tronsmart στο Aliexpress, στην καταπληκτική τιμή των 46,99 $ ΜΟΝΟ!

Εκτός από αυτήν, θα υπάρξουν και άλλες σούπερ προσφορές της Tronsmart για τις 11 Νοεμβρίου, σε ακουστικά και ηχεία, μέχρι και 70% έκπτωση! Η 11/11 πλησιάζει! Για παράδειγμα, τα best seller ακουστικά Apollo Air που διαθέτουν Υβριδική Ενεργή Ακύρωση Θορύβου (ANC). Τα Apollo Air μπορούν να εξαφανίσουν έως και 35dB θορύβου, σε χαμηλές, μεσαίες και υψηλές συχνότητες! Οι διαθέσιμες λειτουργίες είναι τρεις: ANC cVc  8.0 για απόλυτη ακύρωση θορύβου που επιτρέπει στους χρήστες να επικεντρωθούν στη μουσική τους, ANC off ώστε οι χρήστες να μπορούν να ακούσουν τη μουσική τους χωρίς να είναι εντελώς απομονωμένοι και τη «Λειτουργία Περιβάλλοντος» που ενισχύει τους εξωτερικούς θορύβους. Αυτό είναι χρήσιμο όταν για παράδειγμα φοράμε τα ακουστικά ενώ κάνουμε ποδήλατο ή τρέχουμε και θέλουμε να ακούμε τους διάφορους ήχους του περιβάλλοντος, για λόγους ασφαλείας. Μπορούμε να αποκτήσουμε τα Tronsmart Apollo Air από τις 11 Νοέμβρη έως τις 12 Νοέμβρη με 58% Έκπτωση, από το επίσημο κατάστημα της Tronsmart στο Aliexpress, στην καταπληκτική τιμή των 39,19 $ ΜΟΝΟ!

Η Tronsmart κυκλοφόρησε φέτος τα πρώτα ασύρματα TWS ακουστικά κατάλληλα για gamers. Τα Tronsmart Battle. Τα ακουστικά αυτά κέρδισαν γρήγορα την αποδοχή και την εκτίμηση των gamers σε όλο τον κόσμο, αφού προσφέρουν επιβλητικό ήχο στα παιχνίδια όλων των ειδών. Είναι ο απόλυτος σύντροφος για κάθε gamer. Έχουν μοναδικό νεανικό σχεδιασμό και προσφέρουν εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση απόκρισης του ήχου, μόλις 45 ms. Έτσι μας επιτρέπουν να παίζουμε παιχνίδια με σχεδόν μηδενικές καθυστερήσεις στη μετάδοση του ήχου. Είναι ιδανικά για χρήση σε παιχνίδια στρατηγικής όπως τα PUBG, CODM και FORTNITE. Μπορούμε να αποκτήσουμε τα Tronsmart Battle από τις 11 Νοέμβρη έως τις 12 Νοέμβρη με 54% Έκπτωση, από το επίσημο κατάστημα της Tronsmart στο Aliexpress, στην καταπληκτική τιμή των 22,99 $ ΜΟΝΟ!

Τα ασύρματα ακουστικά Tronsmart Onyx Ace έχουν κάνει μεγάλες πωλήσεις. Έχουν εργονομικό σχεδιασμό, ώστε να εισχωρούν στο αυτί μόνο κατά το ήμισυ, προσφέροντας έτσι μεγάλη άνεση κατά την χρήση, χωρίς καμία πίεση στο αυτί μας. Διαθέτουν ένα προηγμένο σύστημα με τέσσερα μικρόφωνα, επεξεργαστή της Qualcomm® και υψηλής ποιότητας ηχεία. Με αυτά τα χαρακτηριστικά τα  Onyx Ace προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα κλήσεων και μουσικό ήχο υψηλής πιστότητας, σε μια απόλυτα άνετη εμπειρία ακρόασης. Μπορούμε να αποκτήσουμε τα Tronsmart Onyx Ace από τις 11 Νοέμβρη έως τις 12 Νοέμβρη με 58% Έκπτωση, από το επίσημο κατάστημα της Tronsmart στο Aliexpress, στην καταπληκτική τιμή των 19,99 $ ΜΟΝΟ!

Όταν μιλάμε για ηχεία Bluetooth, το Tronsmart Mega Pro είναι η απόλυτη επιλογή αφού ικανοποιεί όλες τις μουσικές μας ανάγκες. Μπορούμε να επιλέξουμε μια από τις τρεις ρυθμίσεις ισοστάθμισης ήχου (EQ), ανάλογα με τις προτιμήσεις μας και το είδος της μουσικής που ακούμε. Μέσω της τεχνολογίας True Wireless Stereo, μπορούμε να συνδέσουμε στο κινητό μας ταυτόχρονα δύο ηχεία Mega Pro, το ένα σαν αριστερό ηχείο και το άλλο σαν δεξί. Έτσι θα έχουμε μια πραγματικά στερεοφωνική 3D απόδοση ήχου στον χώρο μας, συνολικής ισχύος 120W. Μπορούμε να αποκτήσουμε το Tronsmart Mega Pro από τις 11 Νοέμβρη έως τις 12 Νοέμβρη με 30% Έκπτωση, από το επίσημο κατάστημα της Tronsmart στο Aliexpress, στην καταπληκτική τιμή των 83,99 $ ΜΟΝΟ!

Οι προσφορές των προϊόντων ήχου της Tronsmart είναι ακόμα περισσότερες! Μπορούμε να προσθέσουμε στο καλάθι αγορών μας από σήμερα τα προϊόντα που μας ενδιαφέρουν, ώστε να είμαστε έτοιμοι για αυτές τις ειδικές προσφορές! Ας σημειωθεί ότι οι σούπερ εκπτώσεις διαρκούν ΜΟΝΟ για δύο (2) ημέρες!  Μπείτε σήμερα στο  επίσημο κατάστημα της Tronsmart στο Aliexpress, για να δείτε όλα τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα. Επιλέξτε αυτά που σας ενδιαφέρουν και αποκτήστε τα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές στην περίοδο εκπτώσεων τις 11/11! Διαλέξτε αποστολή από την αποθήκη της Πολωνίας για παραλαβή σε πέντε με επτά ημέρες.

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία Tronsmart

H Tronsmart ιδρύθηκε το 2013 και γιόρτασε τα όγδοα γενέθλιά της τον Ιούνιο του 2021. Είναι μια εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα τεχνολογίας. Τα προϊόντα της προτείνονται από μεγάλα ονόματα του χώρου όπως είναι η Qualcomm, το Forbes, η Yahoo και πολλές άλλες εταιρείες και μέσα ενημέρωσης. Το 2018 ο Luis Suarez έγινε επίσημος πρεσβευτής των προϊόντων της. Η εταιρεία έχει ραγδαία εξέλιξη και σήμερα πουλάει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 70 χώρες, σε Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία. Έχει πάρει περισσότερα από 40 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας SoundPulse®. Βασικό μέλημα της Tronsmart  είναι να διευκολύνει τη ζωή των πελατών της, προσφέροντάς τους προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, ποιότητας και απόδοσης.

Ο ιδρυτής της Tronsmart, Eric Cheng, είναι ένας ενθουσιώδης ηλεκτρονικός ο οποίος το 2008 χρησιμοποίησε τον πρώτο του μισθό για να δημιουργήσει ένα μικρό εργαστήριο, όπου αποσυναρμολογούσε τεχνολογικά προϊόντα, προκειμένου να κατανοήσει καλύτερα τη σχεδίασή τους. Κατοικούσε στη Shenzhen, που θεωρείται η Silicon Valley της Ασίας, οπότε μπορούσε εύκολα να βρίσκει εξαρτήματα στην τοπική αγορά για να φτιάχνει τις μοναδικές ηλεκτρονικές συσκευές του. Έτσι ο Eric απέκτησε μεγάλη εμπειρία στην κατανόηση των ηλεκτρονικών που στη συνέχεια τη χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων και οικονομικών gadgets. Ο Eric συνεργάστηκε με μια αξιόλογη ομάδα τεχνικών και κατάφερε να βγάλει τα πρωτότυπα δημιουργήματά του στη μαζική παραγωγή. Έτσι το 2013, γεννήθηκε το εμπορικό σήμα της «Tronsmart».

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο