27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Windows 10 – Και όμως πολλοί χρήστες δεν είναι ικανοποιημένοι με τα νέα εικονίδια με την Microsoft να δηλώνει….

Στην πραγματικότητα, από την περασμένη εβδομάδα, η Microsoft έχει προσθέσει νέα εικονίδια στη νέα έκδοση beta. Σύμφωνα με τα λόγια τους, τα νέα εικονίδια καθιστούν το σύστημα των Windows 10 πιο όμορφο. Φυσικά, η βάση που περιέχει τις εικόνες θα επεκταθεί κι άλλο.

Αυτά τα νέα εικονίδια είναι μέρος της γλώσσας του Microsoft Fluent Design, η οποία κυκλοφορεί στα Windows 10 και στοχεύει κυρίως σε σύγχρονες εφαρμογές στο λειτουργικό σύστημα. Εδώ βέβαια τα πράγματα είναι λίγο 50 – 50. Έτσι υπάρχουν αρκετοί χρήστες που τους αρέσουν τα νέα εικονίδια, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν και πολλοί άλλοι που δεν τους αρέσουν τα νέα σχέδια ή δεν τους αρέσουν τα νέα σχέδια εν όλο ή εν μέρει τέλος πάντων. Όπως εξηγούν, πολλοί άνθρωποι επικρίνουν το μπλε φόντο που υπάρχει.

Σύμφωνα με αναφορές ξένων ΜΜΕ, ορισμένοι χρήστες έχουν επικρίνει τη νέα εικόνα της Microsoft. Αυτοί οι χρήστες δήλωσαν ότι αν το νέο εικονίδιο βρίσκεται σε διαφανές φόντο αντί για Microsoft Blue, μπορεί να ήταν καλύτερο.

Τα τελευταία χρόνια, οι διεπαφές των χρηστών έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο στην εξατομίκευση, αναγνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι όχι μόνο θέλουν ένα πρακτικό μηχάνημα, αλλά επειδή περνούν πολύ χρόνο μπροστά σ’ έναν υπολογιστή κάθε μέρα, η εμφάνιση του desktop είναι πολύ σημαντική πολλές φορές. Ο ορισμός όλων των εικονιδίων συστήματος σε μπλε χρώμα δεν θα βοηθήσει. Στην πραγματικότητα, το μινιμαλιστικό λευκό είναι πολύ καλύτερο.

Η Microsoft ενδέχεται να αγνοήσει την κριτική ορισμένων χρηστών επειδή η εταιρεία έχει δοκιμάσει προηγουμένως το νέο εικονίδιο ως μέρος του προγράμματος Windows Insider και είναι πιθανό να λάβει πολλά θετικά σχόλια.

 

[signoff]

 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο