22.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Poco M3… Full Greek Review Kαι Όσα Πρέπει Να Ξέρεις… Για Τον Φθηνό Γίγαντα Της Xiaomi!

Ήρθε η ώρα να κουραστούμε… και τι εννοώ;;; Να δούμε ένα Full Greek Review Για Τον Φθηνό Γίγαντα Της Xiaomi… το Poco M3.

Όπως λοιπόν κάνουμε σε όλα τα τηλέφωνα θα δούμε ένα μεγάλο βίντεο, που δεν θέλει να αφήσει τίποτα (στο μέτρο του δυνατού) πίσω όσον αφορά το Reniew του με αναλύσεις, συμπεράσματα, σκέψεις αλλά και την αναλυτική παρουσίαση του προϊόντος, έτσι ώστε να μην βρεθεί “κανείς προ εκπλήξεων”… και αν προχωρήσει στην απόκτηση του να το κάνει συνειδητά και με γνώση…

Οπότε φτιάξε καφέ, βάλε ένα ποτάκι… ή ότι άλλο θέλεις κι έλα να ανακαλύψουμε μαζί βήμα – βήμα το Poco M3.

Για όποιον θέλει να το τσεκάρει, να το κάνει δικό του και να βοηθήσει και το κανάλι…

Xiaomi Poco M3 4G Smart Phone Media Qualcomm Snapdragon 662 6.53 Inch Screen Triple Camera 48MP + 2MP + 2MP 6000mAh Battery σε τιμή;;; 106.50€ από Banggood  με κουπόνι BGM3PD  και χωρίς κανένα τελωνείο με 100% ασφαλή μέθοδο αποστολής EU Priority Line.

Link: http://bit.do/POCO-M3-Global-Version-48MP

 

και για το μεγαλύτερο αδερφάκι με 4/128gb σε τιμή;;; 122,91€ με κουπόνι BGPM38100  θα το βρείτε εδώ: http://bit.do/POCO-M3-128

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο